Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti inspaimanti iubita de moarte, dar sa devii cunoscut pe Internet

Tags: dragoste, internet, viral, intalnire, declaratie

Incurcate sunt caile iubirii. Unii cred in dragoaste absoluta, altii reclama cinici ca nu este vorba decat de replici siropoase din carti de mana a doua. Experienta prin care a trecut un tanar din Statele Unite il incadreaza, din nefericire pentru el, in a doua categorie.
Ce s-a intamplat? A scos o fata in oras, insa aceasta nu a fost foarte impresionata de intalnire, asa ca nu l-a mai cautat, scrie Daily Mail. Disperat, baiatul a decis sa o caute pe Internet si i-a scris un e-mail de, nici mai mult nici mai putin, 1.615 cuvinte, in care i-a explicat de ce ar trebui sa-i mai acorde o sansa.
 
Lauren s-a speriat atat de tare, incat a decis sa o posteze imediat pe Internet, sa faca rost de martori ai hartuirii, probabil. In e-mail, Mark a scris ca, pe parcursul intalnirii, Lauren s-a jucat foarte mult cu parul, l-a privit ochi in ochi si, la final, i-a spus ca i-a parut bine. In concluzie, el a gasit nenumarate semne care i-au dat de inteles ca fata isi doreste revederea.

"Te-ai jucat mult cu parul. Cand o femeie face asta, flirteaza. Poti sa cauti si pe Google sa vezi", a scris Mark. Iar lipsa unui raspuns ulterior nu este altceva decat un lucru "nepoliticos si imatur".
 
In plus, atat lui, cat si lui Lauren le place filarmonica, ceea ce inseamna neaparat ca sunt "suflete-pereche": "As putea sa enumar mai multe lucruri pe care le avem in comun, dar ma opresc aici. Nu inteleg de ce nu mai vrei sa iesi cu mine, avem multe lucruri in comun", a scris tanarul.
 
"Mi-ai zis ca esti foarte ocupata, dar si ca vrei sa mergi mai des la filarmonica. Ar fi foarte convenabil pentru tine sa te intalnesti cu mine, avem aceleasi hobby-uri. Fiecare din noi merge la concerte de muzica clasica, deci am putea merge impreuna, fara sa insemne timp pierdut pentru tine", continua pledoaria patetica.
 
Finalul este apoteotic: "Iti sugerez sa continuam sa ne intalnim si sa vedem ce se intampla. Bineinteles, acum te gasesc mai putin atragatoare decat la prima intalnire, pentru ca nu mi-ai raspuns la telefon. Dar as fi dispus sa mai ies cu tine".

Sa ascultam si punctul ei de vedere: "Un prieten nu a mai putut sa ajunga la filarmonica, asa ca am mers singura si l-am cunoscut pe tipul asta. Am iesit la o singura intalnire, a fost oribil. Dupa care am primit asta..."

 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016