Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a atins 845 de milioane de utilizatori

Tags: facebook, 845 milioane utilizatori, dispozitive mobile, utilizatori, retele de socializare

Facebook a atins numarul record de 845 de utilizatori activi, conform celor mai recente informatii furnizate de companie.
Conform ultimului bilant, aproximativ 483 de milioane dintre utilizatori utilizeaza zilnic site-ul, postandu-se zilnic 2,7 miliarde de like-uri si comentarii pe Facebook. De asemenea, site-ul detine o galerie impresionanta de fotografii si fisiere video ale utilizatorilor sai – 100 de petabiti.
 
425 de milioane de utilizatori se conecteaza la Facebook folosind dispozitive mobile si exista 100 de miliarde de prietenii realizate pana la sfarsitul anului trecut.

 
Cea mai parte a profitului companiei provine din publicitate, respectiv 3,1 miliarde de dolari din totalul de 3,7 miliarde. Restul castigului provine din aplicatiile platite. Producatorul de jocuri online Zynga genereaza 12% din intregul profit Facebook.
 
Compania nu vrea sa se opreasca aici, intentionand sa se extinda in continuare si doreste sa patrunda si in China intr-un viitor apropiat. Facebook doreste de asemenea sa isi continue expansiunea in tari precum Brazilia, Germania, India, Japonia, Rusia si Coreea de Sud.
 
Pornind initial de la un proiect dezvoltat intr-un camin stundentesc, Facebook a devenit, in cei sapte ani de existenta, cea mai importanta si extinsa retea de socializare, fiind in prezent foarte aproape de atingerea obiectivului de a ajunge la un miliard de utilizatori.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016