Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ are un nou look si mai multe butoane

Tags: google, google plus, modificari google+, hangouts

N-a implinit nici macar un an de existenta si, cu toate astea, are parte de prima sa mare transformare. Iar acest lucru nu face altceva decat sa ne arate viteza si trepidatiile lumii online. Google face modificari semnificative la platforma sa social media, modificari care sa le ofere utilizatorilor o experienta mult mai personalizata.
Compania a anuntat ca in urmatoarele zile va introduce o varietate de optiuni noi in cadrul retelei de socializare Google+. De la bara de aplicatii si pana la flexibilizarea profilelor, totul sufera modificari.

Pe ici, pe colo, unele modificari ale Google+ aduc cu Timeline-ul de pe Facebook. Este si cazul fotografiilor si a clipurilor video, a caror dimensiune a fost marita. In plus, va fi creata o pagina Explore unde pot fi vazute care sunt cele mai interesante si la moda subiecte din retea.

O alta schimbare majora este legata de modul in care utilizatorii pot naviga prin fluxul lor de stiri. Iconitele statice din partea de sus a paginii au fost inlocuite cu o banda plina de aplicatii asezata in partea stanga a site-ului. Utilizatorii sunt liberi sa modifice dupa bunul plac ordinea acestor butoane in functie de ceea ce este important pentru ei.

Nici vestita optiune Hangouts nu a fost uitata, aceasta fiind adaugata in cadrul paginii de profil pentru ca utilizatorii sa poata accesa mai rapid video chat-ul. Imbunatatirile le ofera utilizatorilor posibilitatea de a viziona transmisiuni in direct sau de a accesa noi grupuri Hangouts cu ajutorul unui billboard rotativ.

„Privite in ansamblu, aceste modificari fac mai usoara vizualizarea si accesarea lucrurilor care sunt importante pentru utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a-si ajusta preferintele in timp si dupa cum cred de cuviinta”, scriu reprezentantii Google pe blogul companiei.

Google a anuntat de asemenea ca a ajuns la 170 milioane de utilizatori de la lansarea sa in 2011.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016