Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ face prima achizitie: Fridge

Tags: google, google+, fridge, achizitie

Austin Chang, fondatorul Fridge, un serviciu de socializare, a declarat pentru Business Insider ca Google+ i-a achizitionat companie pentru o suma ramasa necunoscuta. Intelegerea s-a incheiat seara trecuta.
Incepand cu saptamana viitoare, echipa de patru persoane de la Fridge va lucra pentru Google+ la New York. 
 
Fridge are acum 40.000 de unici lunari. Peste 20.000 de grupuri sunt deja formate, grupuri in cadrul carora utilizatorii isi pot partaja filmulete, mesaje, poze, sondaje si evenimente. "Momentan, Google+ este asimetrica", spune Chang. "Noi o s-o ajutam sa creeze spatiile de intalnire virtuala intre prieteni", continua el.
 
Chang declara ca mai multe companii au fost interesate sa achizitioneze Fridge, dar el nu a simpatizat cu niciuna dintre ele, in afara, bineinteles de Google, caci "Fridge se potriveste perfect planului Google+".
 
Compania a trimis recent utilizatorilor un e-mail prin care erau invitati sa-si salveze datele pentru ca serviciul se inchide. Data initiala era 19 iulie, dar aceasta a fost prelungita pana in 20 august. Abia acum se cunosc motivele inchiderii serviciului.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016