Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ schimba regulile: Utilizatorii sai pot folosi si pseudonime

Tags: google plus, nume reale, pseudonime, platforma de socializare google

Unul dintre principiile cu care Google+ se diferentia de restul lumii social media era cel privind declararea numelui real. Cu alte cuvinte, membrii sai nu aveau posibilitatea de a se inscrie in retea utilizand o porecla sau un pseudonim. Dar Google+ a decis deodata sa schimbe acest lucru.
Criticata indelung pentru asa-numita politica a numelor reale, platforma de socializare a Google pare sa se conformeze, in cele din urma, doleantelor publicului. Incepand de ieri, Google+ le permite utilizatorilor sa se foloseasca si de porecle sau pseudonimele proprii. Dar, atentie, modificarea nu inseamna inlocuirea numelui real cu unul fals, ci doar alaturarea unui pseudonim in fisierul de identificare.

Pentru asta, Google+ a introdus in sectiunea Profile/ About page un nou camp unde poate fi trecuta porecla sau pseudonimul. Acesta din urma va aparea fie in mijlocul numelui real, fie la sfarsitul acestuia, intre doua paranteze.  

In plus, optiunea este valabila, cel putin deocamdata, doar pentru utilizatorii deja existenti si pentru cei care pot demostra ca sunt recunoscuti in lumea social media cu acea porecla sau pseudonim.

Cu alte cuvinte, victoria criticilor politicii numelor reale este doar partiala si destul de amara. Insa reprezentantii Google+  spun ca aceasta modificare nu este una perfecta ori finala si ca ar putea lua in calcul alte schimbari.

„Ne pasa de identitatea reala si de autenticitatea membrilor care utilizeaza serviciul nostru. Stim ca ce am realizat pana acum nu este nici pe departe telul final. Este o calatorie in plina desfasurare”, spun oficialii Google.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016