Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google si-a adus reteaua de socializare pe pagina principala

Tags: google, google, plus, integrare google plus, buton share

Nu prea sta in firea Google sa posteze pe pagina sa atat de minimalista butoane in plus sau alte zorzoane, insa pentru reteaua sa de socializare a facut o exceptie. Compania a adaugat in premiera un buton de share direct pe pagina principala.
Butonul este situat in coltul din dreapta sus al paginii principale Google si face conexiunea intre motorul de cautare si reteaua sa de socializare. Dand click pe acesta se deschide o casuta cu ajutorul careia pot fi efectuate update-uri la profilul Google+ al utilizatorului.
Modificarea va aparea la toti utilizatorii in saptamanile ce urmeaza.

Casuta de share este parte a unor modificari mai ample pe care Google le face la interfata sa de cautare, demarate inca de anul trecut si cunoscute sub numele de „New Google Bar”. Doar ca, in acest caz, modificarea nu este efectuata in bara Google ca pana acum, ci chiar pe pagina principala a acestuia.

Practic, este pentru prima data cand Google ofera pe prima sa pagina o functie diferita fata de cea de cautare. Dupa introducerea functiei „Searh PlusYour World”, aceasta noua modificare nu face decat sa sublinieze angajamentul Google fata de reteaua sa de socializare.

Pe de alta parte, introducerea casutei de share ar putea avea o explicatie in plus. Sursa de castig a Google este publicitatea. Prin adaptarea reclamelor la continutul cautarilor, compania reuseste sa castige 40 miliarde de dolari anual. Un singur lucru ii lipsea insa sistemului sau publicitar: posibilitatea de a crea grafice sociale ca cele ale Facebook care sa ii permita sa stie mai multe despre utilizatorii sai. Ei bine, tocmai aceasta problema ar urma sa fie remediata de catre noua cauta de share si de integrarea tot mai profunda a Google+ in sistemul de cautare Google.       

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016