Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbulzeala pe Google+: Traficul platformei creste continuu

Tags: google, google plus, trafic, branded pages, online, vizitatori

Desi mai are mult de munca, site-ul de socializare al Google incepe sa arate ca un competitor serios pentru ceilalti actori din sfera social media. Branded Pages, serviciul dedicat brandurilor pe care Google+ l-a lansat saptamana trecuta, i-a adus portalului o crestere de trafic generoasa: 6.8 milioane de vizite. Iar asta doar din SUA.
Traficul pe Google+ se bucura de o crestere continua a numarului de vizitatori. Cele mai aglomerate perioade  sunt cele doua saptamani din luna septembrie, imediat dupa de compania a permis accesul tuturor pe platforma de socializare. Odata cu lansarea paginilor pentru branduri, Google+ s-a ales cu o noua saptamana de varf, in care traficul a crescut considerabil.
Potrivit unor date al companiei Hitwise, in saptamana in care s-a lansat serviciul Branded Pages traficul pe Google+ a crescut cu 25% fata de aceeasi perioada a lunii precedente si cu 5% fata de saptamana anterioara.   
De asemenea, traficul creat de vizitatorii care au revenit pe site este si el pe plus. Fata de octombrie, primele doua saptamani din noiembrie au beneficiat in acest sens de o crestere cu 18%.
In ciuda acestui entuziasm insa, unii utilizatori, in speta companii, s-au plans din cauza sistemului slab de verificare al Google, ce face facila crearea unor conturi false. De exemplu, profilul Bank of America, cea mai mare banca din SUA, a fost sters intrucat un hacker s-a folosit de numele si sigla bancii pentru a crea un profil fals cu ajutorul caruia colecta datele de contact ale utilizatorilor.
Autor: Lacramiora Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016