Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Like-urile implinesc vise

Tags: facebook, like, vise, catel, 1 milion like-uri

Social media este nu doar un mod accesibil de comunicare, ci, mai noi, si o veritabila fabrica de implinit vise. Iar unealta care le realizeaza este banalul "like". Cu cat mai multe, cu atat mai mari sansele ca dorinta sa devina realitate.
Cel mai recent exemplu in acest sens este povestea unor surori a caror mare dorinta era aceea de a avea un catel. Ambitionate de scepticismul tatalui lor, fetitele au postat pe Facebook o imagine cu ele si mesajul: „Buna lume! Ne dorim un catel! Tatal nostru ne-a spus ca vom avea unul daca vom reusi sa strangem 1 milion de like-uri pe Facebook. Nu crede ca vom reusi. Asa ca dati LIKE.”



Au creat pentru asta si o pagina speciala pe Facebook, Twogirlsandapuppy, unde au postat imaginea. Mesajul lor a devenit viral si in doar sase ore de la postare, reteaua de socializare le-a implinit practic dorinta - fetele au reusit sa adune cele 1 milion de like-uri, iar tatal s-a vazut nevoit sa se tina de promisiune. Dupa cateva zile de cautari, familia a adoptat un catel de la un adapost de animale. Imaginea a fost din nou postata pe Facebook, adunand peste 77.000 de like-uri si aproape 6.000 de share-uri.

Tot la inceput de an, un tanar se ruga la Facebook sa-i aduca 1 milion de like-uri pentru ca o fata sa faca sex cu el. In 18 ore i s-a implinit si lui dorinta.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016