Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marile branduri au pornit cu stangul pe Pinterest

Tags: coca-cola, pinterest, cont, ford

Pinterest este pe val acum in lumea social media, tocmai de aceea este surprinzator cum numele unorbranduri grele, ca McDonald’s si Coca-Cola au fost adjudecate de persoane intreprinzatoare si iute de mana, scrie Business Insider.
Lumea publicitatii ar fi trebuit sa fie mult mai atenta, mai ales ca Pinterest se anunta a fi un succes rasunator in randul femeilor. Esecul e cu atat mai rasunator, cu cat brandurile au dus lupte indelungate prin tribunale pentru a-si apara drepturie de autor pe URL-uri, bloguri sau pe retele cum ar fi Twitter.

In cazul Pinterest insa, numele Ford a fost adjudecat de o fata pe nume Tiffany Ford. Coke ii apartine lui Jennifer Kersting. Apple, Microsoft, Burger King, Pepsi, Unilever, Fiat, Rolls Royce, Chrysler, Renault si Mini nu au reusit nici ele sa aiba un cont oficial verificat, numele fiindu-le preluate de persoane fizice.

Pinterest cartoon cropped
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016