Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ne-am plictisit de Google+. Nici creatorii lui nu-l mai iubesc

Tags: google+, google, steve yegge, facebook, retea de socializare

Google+ nu a fost inconjurat de prea multa dragoste din partea utilizatorilor sai in ultimele zile, traficul scazandu-i cu vreo 60% fata de maximul inregistrat vreodata. Nimeni nu se astepta insa ca reteaua sa fie criticata de la centru.
Huffington Post a scos la iveala o postare a inginerului Steve Yegge in care acesta vorbeste despre Google+ ca despre "o idee patetica venita prea tarziu" si o "reactie incropita pe genunchi".
 
Yegge descrie Google+ ca fiind "un studiu gandit pe termen scurt, bazat doar pe prezumtia incorecta ca Facebook este un produs de succes doar pentru ca a construit un produs grozav".
 
"Dar asta nu este adevaratul motiv pentru care au succes", continua el in postare. "Facebook are succes pentru ca isi construiesc intreaga constelatie de produse permitandu-le oamenilor sa faca toata munca. Astfel incat Facebook este diferit pentru toata lumea. Unii oameni isi consuma tot timpul pe Farmville. Sunt sute poate mii de lucruri diferite disponibile care-ti inghit timpul, asa ca toata lumea are cate ceva la dispozitie".
 
Yegge crede ca greseala Google este de a fi incercat sa "prezica ceea ce oamenii vor si sa le furnizeze asta", un exercitiu pe care putini au reusit sa-l faca pana acum. Din nefericire, nimeni de la Google nu este Steve Jobs.
 
Publicarea postarii de 4.500 de cuvinte pe Google+ si pe alte site-uri de stiri s-a dovedit o eroare. Autorul s-a decis sa o stearga, pentru ca ea a fost menita ca "o conversatie privata intre mine so colegii mei de la Google".
 
Yegge sustine ca PR-ul companiei nu l-a admonestat in niciun fel si nici nu a incercat sa-l cenzureze. Google nu a facut niciun comentariu.
 
Yegge nu este insa primul angajat Google care nu are o impresie prea buna despre Google+. Nici cei din conducerea companiei nu se dau in vant dupa aceasta platforma, nefolosindu-si conturile.

 
Autor: Alina Negrutiu



Reports: Google Struggling to Keep Users
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016