Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O femeie fara casa, vedeta pe Twitter

Tags: femeie fara casa, twitter, vedeta pe twitter, retele sociale, oameni ai strazilor

Singura pe strazile din Chicago si fara o casa a sa, AnnMarie Walsh a gasit confort pe Twitter.
AnnMarie Walsh a fost femeie a strazilor timp de sase ani inainte de a-si gasi o locuinta temporara. Profilul ei de pe Twitter arata ca nu mai locuieste pe strazi din data de 7 aprilie 2011.
 
Femeia de 41 de ani, foloseste contul de Twitter @PadsChicago care are in prezent 4.800 de fani. Ea povesteste despre cum a fost sa locuiasca pe strazi si, in acelasi timp, face lobby pentru persoanele fara locuinta. Pe cand nu avea o casa, Walsh posta pe Twitter de pe telefonul mobil sau de pe computerele bibliotecii locale. In timp, a castigat tot mai multi fani, pe masura ce ziarele scriau despre ea. Walsh si-a facut cont pe Twitter acum mai bine de 2 ani pentru ca a considerat ca reteaua de socializare ar putea sa o ajute sa-si rezolve problemele psihologice intrand in contact cu alti oameni. "M-a ajutat cu adevarat sa ies la lumina si sa <<functionez>> mai bine in relatiile sociale. L-am folosit ca sa ma descarc", spune ea, conform Mashable.com
 
Mesajele de suport si de incurajare au inceput sa curga pe contul ei. Walsh a primit si 2 laptopuri gratuite de la oameni pe care i-a cunoscut prin intermediul Twitter. Un producator de documentare a ajuns la ea tot prin intermediul Twitter pentru a o invita sa ia parte la proiectul lui care cerceta viata celor fara o casa. Prin interemediul lui, Walsh a fost invitata sa vorbeasca la conferinta Cele 140 de Personaje ale Twitter, ce a avut loc la Los Angeles in 2009.
 
Ea nu este singura persoana de pe strazi care se refugiaza in retelele sociale. Ted Williams a avut momentul sau de faima dup ace un videoclip care-l prezenta pe el cantang a fost publicat pe YouTube, in ianuarie, anul trecut.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016