Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presata de social media, Mattel va produce o Barbie cheala

Tags: barbie, mattel, papusi, cancer, copii

Am tot vorbit pana acum de gestul condamnabil al celor de la Mattel care refuzasera sa produca o papusa Barbie cheala, dedicata copiilor bolnavi de cancer, desi nu s-a dat in laturi sa creeze papusi tatuate.
Lucrurile s-au schimbat insa si se asteapta ca Mattel sa scoata pe piata o papusa cheala, in urma presiunilor facute de o campanie pe Facebook si a unei petitii online care a adunat un numar impresionant de semnaturi.



Lansata de Jane Bingham, o pacienta cu cancer, si de prietena ei Rebecca Sypin, a carei fiica a avut si ea cancer, pagina de Facebook ‘Beautiful and Bald Barbie’ a primit sprijin si din partea unei organizatii nonprofit, The Gateway for Cancer Research, dedicata finantarii cercetarii pentru gasirea unor tratamente ce pot salva vieti. Ideea campaniei este de a crea un model pentru fetele care-si pierd parul din cauza cancerului si de a le ajuta sa se simta normal, ca orice alta fetita.
 
Mattel, care a lansat in februarie o campanie globala pentru promovarea papusii Barbie, nu va vinde papusa cheala in magazine, ci o va dona spitalelor de copii, evitand incasarea profiturilor.
 
“Suntem incantati”, a declarat Bingham. “Singura dezamagire este distributia limitata. Speram ca papusilor vor ajunge si pe rafturi sa poata fi cumparate de toata lumea. Fiica mea cea mica a avut probleme sa accepte ca si-a pierdut parul. Mai vrem ca papusa sa ajunga in toate colturile lumii, nu numai in Statele Unite”.
 
Dupa toata nebunia cu Barbie cea frumoasa si cheala, MGA Entertainment, producatorii papusilor Bratz si Moxie au anuntat si ei ca vor produce, in iunie, o serie limitata de papusi chele.

 


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016