Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter isi politizeaza platforma

Tags: twitter, reclame politce, campanii electorale, utilizatori twitter, barack obama

2012 este an electoral. Nu numai in Romania, ci si in SUA, acolo unde candidatii vor putea sa-si promoveze ideile politice inclusiv pe Twitter. Site-ul de microblogging a inceput de miercuri sa vanda reclame politice candidatilor la presedintie, precum si reprezentantilor partidelor politice.
Programul este unul pilot si permite diseminarea anumitor postari catre utilizatorii interesati de campaniile electorale. Reclamele vor aparea si intre rezultatele cautarilor dupa anumite cuvinte cheie. De asemenea, candidatii si partidele politice vor putea opta, contra cost, sa apara in anumite liste cu sugestii de profiluri distribuite utilizatorilor.
Pentru a se distinge de celelalte, postarile platite ca reclame politice vor avea mesajul "Promovat de...", scris cu mov, si o sageata, ca reprezentare grafica.
Unul dintre primii clienti ai acestei noi optiuni este chiar Partidul Democrat, formatiune politica care-l sustine pe actualul presedinte, Barak Obama.
Twitter, care a dat posibilitatea companiilor de a-si face reclama pe platforma sa de socializare in urma cu doar un an, intentioneaza sa extinda programul in saptamanile urmatoare.
"Lansarea reclamelor politice este un pas important in efortul de a facilita comunicare intre oamenii obisnuiti si personalitatile politice si guvernamentale ale momentului. Acest lucru va fi benefic pentru ambele parti", cred reprezentantii Twitter.
Programul are toate sansele sa aiba succes dat fiind faptul ca 84 dintre senatori, 360 de membri de la Casa Alba, 42 de guvernatori si majoritatea candidatilor la presedintia SUA au deja cont pe Twitter. In plus, anul viitor vor fi alegeri.    
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016