Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua aplicatie Facebook care te ajuta sa-ti gasesti perechea

Tags: yoke, aplicatie facebook, dating online, pasiuni comune

Vrei sa cunosti oameni noi care au interese comune cu tine? A fost lansata o noua aplicatie Facebook care are exact acest scop. Aplicatia de dating online Yoke te conecteaza cu prietenii prietenilor tai care impartasesc aceleasi pasiuni cu tine.
Nici macar nu este nevoie sa pierzi timpul cu crearea profilului. Tot ce ai de facut este sa selectezi cinci fotografii din profilul de Facebook care te reprezinta, restul informatiilor personale: varsta, oras natal, educatie, prieteni, interese, pasiuni, fiind extrase automat din profilul tau Facebook. Apoi, aplicatia Yoke incepe sa te "combine" cu oameni care au un profil asemanator cu al tau.

 

Aplicatia incearca sa gaseasca oameni potriviti pentru tine, cu care ai cat mai multe in comun. De exemplu, daca iti place muzica jazz, va cauta persoane care sa aiba aproximativ aceleasi gusturi muzicale. Yoke te va conecta de asemenea cu oameni cu care impartasesti interese dintre cele mai neobisnuite, dar mai ales cu cei cu care ai multi prieteni in comun.
 
Yoke nu este dedicat exclusiv celor singuri, putand fi utilizat in acelasi mod si de cei aflati "intr-o relatie", pentru a descoperi oameni noi cu interese comune. In partea superioara a paginii vor aparea profilurile tuturor persoanelor compatibile cu tine. Daca iti place o anumita persoana din lista, ii poti trimite un "yoke", daca nu, treci pur si simplu la urmatoarea.
 
In curand, utilizatorii vor putea adauga informatii suplimentare despre ce anume cauta intr-o relatie, detalii personale, etc. Aplicatia urmeaza sa fie integrata si in alte retele de socializare, precum Twitter sau Foursquare.


Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016