Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sa aveti pofta: Taco Bell a creat codurile QR comestibile

Tags: taco bell, cantina bell, campanie, coduri qr comestibile, fast food

Daca in urma cu vreo doua luni o alta companie americana, Kraft Homestyle, realiza un website din fasii de sunca, de nu s-ar face si niste coduri QR comestibile? Ei bine, s-au facut. Ideea ii apartine lantului fast-food Taco Bell, care si-a dorit astfel sa promoveze noul meniul al Cantina Bell.
Un meniu fast-food realizat in stil gourmet pare o contradictie in termeni. Si totusi Cantina Bell a creat astfel de produse avand ca ingrediente boabe de fasole, orez, carne alba, sos de porumb picant, guacamole (sos de avocado) si alte bunatati usurele si numai bune pentru o dieta sanatoasa.

 
Ca parte a lansarii nolului meniu, Draftfcb Orange County a conceput o serie de printuri promovate cu ajutorul revistelor People si US Weekly, care contin coduri QR comestibile. Codurile sunt realizate din lamai si avocado proaspete si fac trimitere la un website cu informatii privind noul meniul al Cantina Bell si secretele bucatarului sef ce gateste bunatatile.

 
Isprava culinara a Taco Bell este surprinsa si intr-un filmulet postat pe YouTube care nu a trecut neobservat de catre pofticiosi.
 
Taco Bell este un lant american de restaurante fast-food care serveste o varietate de specialitati din bucataria mexicana precum tacos, burritos si nachos. Avand peste 5.800 de restaurante in SUA, compania se bucura anual de atentia a peste 2 miliarde de consumatori.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016