Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recorduri mondiale nebunesti ale Chinei

Tags: record mondial, china, recorduri nebunesti, steve jobs

Competitivitatea Chinei nu mai este de mult niciun secret. Aici gasim cel mai rapid tren din lume, un brand fondat de "Steve Jobs de China" care bate Apple la vanzari aici, un oras care este o copie a Parisului si chiar copii ale unor cladiri celebre de aiurea. Dar China este tara unora dintre cele mai bizare recorduri mondiale, scrie Business Insider.
1. Wang Weibao a stabilit recordul pentru cea mai mare durata in care o persoana a stat sprijinita in numai patru degete: 19,23 de secunde.
 
2. Recordul pentru cele mai multe banci pe care cineva le poate tine cu dintii. Bancile au fost stivuite anterior si recordul a fost atins de Huang Changzhun in 2011. El a tinut in echilibru 17 banci vreme de 10 secunde.
 
 
3. Wei Shengchu (vezi foto) detine recordul pentru cele mai multe ace in cap: 2.009. numarul de ace corespunde datei in care a stabilit recordul: 11 aprilie, 2009.
 
4. Cel mai lung par din lume (de aproape 6 metri) ii apartine lui Xie Quiping care su l-a lasat sa creasca din 1973, pe cand avea 13 ani.
 
5. 1.085 de participanti din Huludao City, Liaoning, China, au stabilit recordul pentru cea mai mare parada in bikini, in 2012. femeile participante aau avut intre 6 si 60 de ani.
 
 
6. Jin Songhao este persoana care a stat cel mai mult in contact direct piele-zapada, in ianuarie 2011. Durata: 46 de minute si sapte secunde.
 
7. 1.039 de persoane au mers cu spatele pe 10 iunie, 2012. evenimentul a avut loc in Shanghai.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016