Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu ai lasa un necunoscut bogat sa te duca in zbor peste mari si tari?

Tags: dating, brabati, femei, dragoste, miss travel

Aceasta este oferta unui nou website. Dar oare pentru ce se inscriu cu adevarat inimile singure si dornice de companie? Suna atragator: poti calatori in jurul lumii, poti sta in statiuni de cinci stele si poti cina la cele mai cel restaurante – totul gratuit. Si, daca asta nu este de ajuns, ai si sansa sa-ti cunosti sufletul pereche, barbatul visurilor tale: un doctor super-generos, un avocat de succes, un abil bancher sau chiar un sportiv medaliat, scrie dailymail.com.
Noul website, Miss Travel, pretinde ca le ajuta pe domnite sa zboare in toata lumea cu stil, finantate fiind de barbati care au totul in viata, cu exceptia unei relatii serioase. Acestia fie platesc pentru biletele de avion, fie iti imprumuta din milioane de mile de zbor pe care le-au primit cadou, pentru faptul ca sunt bogati.
 
Exista totusi si o forma de baraj: pentru a te califica trebuie sa fii considerata ‘atractiva’. Site-ul autointitulat ‘site-ul de travel dating numarul 1 in lume’, lansat in aprirlie, a atras deja atentia marilor trusturi de presa, aparand la stiri pe CNN, Fox News sau NBC.
 
Pagina de start a site-ului Miss Travel pare estul de nevinovata, cu dese retro si barbati si femeie eleganti, in stilul serialului Mad Men. Membrii sunt impartiti in doua grupuri: atractivele si generosii. Cu alte cuvinte, femeile atractive si de succes nu au ce cauta aici (sic!).
 
Femeile pot folosi site-ul gratuit, dar barbatii o pot face contracost (pana la 20 de lire sterline pentru 30 de zile sau 60 de lire sterline pentru 180 de zile). 
 
Ca sa te inscrii, in calitate de femeie dornica de aventura, trebuie sa-ti incarci o poza si sa astepti aprobarea, adica sa astepti ca administratorii site-ului sa decida ca esti atragatoare. Apoi iti vei completa datele de profil, inclusiv varsta, culoarea parului si a ochilor, pasiuni si de ce vrei un partener de calatorii. Si femeile, si barbatii trebuie sa spuna ce venituri au si valorea estimata a averii (aici exista si optiune ‘prefer sa nu spun’).
 
Desi site-ul le recomanda femeilor sa incerce sa intalneasca barbati in orasul unde locuiesc, recunoaste si ca nu-i verifica in niciun fel pe cei care isi ofera averea sa le faca fericite. Exista si avonuri conform carora omul din spatele site-ului este Brandon Wade, un antreprenor controversat care si-a construit imperiul prin site-uri de dating care vor sa faca legatura intre barbati bogati si fete tinere si frumoase. Cam tot in genul lui Miss Travel.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016