Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine prefera social media? Tinerii sau batranii?

Tags: marketing, studii de piata, social media, utilizatorii social media, facebook

Facebook, Twitter si alte retele de socializare inregistreaza o crestere a utilizatorilor cu varsta de peste 65 de ani. Conform unui nou studiu al centrului de cercetare Pew, utilizatorii in varsta se logheaza din ce in ce mai mult la internet si pe platformele de socializare.
Studiul dezvaluie si faptul ca, in primavara lui 2009, doar 13% dintre seniori foloseau social media, iar procentul a ajuns la 43% in 2013.
 
Cercetatorii de la Pew au descoperit si ca sase din zece utilizatori de internet cu varste intre 50 si 64 de ani au acum un cont de socializare.
 
In timp ce Facebook inregistreaza o explozie de utilizatori in varsta, Twitter reuseste inca sa distreze si sa implice o categorie de oameni mai tineri. Studiul a conchis ca 30% dintre utilizatorii Twitter au varste intre 18 si 29 de ani. Pew spune ca, din 2010, Twitter si-a dublat numarul de utilizatori din numarul total de internauti, ajunagnd la 18%.
 
89% dintre adultii cu varste intre 18 si 29 de ani folosesc acum social media, in vreme ce 78% dintre adultii intre 30-49 de ani folosesc, de asemenea retelele de socializare. Impreuna, 72% dintre adultii care intra online sunt acum conectati la un anumit site de socializare.
In 2005, daca vrem sa facem o comparatie, numai 8% dintre internauti foloseau social media.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016