Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Steve Jobs nu mai este seful Apple

Tags: steve jobs, apple, tim cook,

Legendarul sef al Apple, Steve Jobs, a demisionat miercuri, dupa 14 ani petrecuti la conducerea companiei, urmand a fi inlocuit in functia de CEO de catre directorul de operatiuni Tim Cook, cel considerat de multa vreme potentialul succesor al lui Jobs.
"Am spus mereu ca, daca va veni o zi cand nu voi mai putea sa fac fata sarcinilor si asteptarilor ca CEO al Apple, voi fi primul care va va anunta", a aratat Jobs intr-o scrisoare catre conducerea si "comunitatea Apple", in care il recomanda pe Tim Cook ca succesor. "Din nefericire, acea zi a venit", scrie Jobs, citat de Bloomberg.
 
Jobs, in varsta de 56 de ani, se afla in concediu medical din 17 ianuarie. Starea sa de sanatate a constituit obiectul unor speculatii indelungate, dupa operatia de cancer pancreatic din 2004 si mai ales dupa cea de transplant de ficat din 2009. Anul acesta, Steve Jobs a revenit pentru scurta vreme din concediu in martie, pentru a prezenta ultima versiune de iPad, apoi pentru un dineu pentru liderii din Silicon Valley oferit de presedintele Barack Obama.
 
Anuntul a dus la scaderea cu pana la 7% a actiunilor Apple, cea mai valoroasa companie de tehnologie din lume la ora actuala, in tranzactiile de dupa inchiderea unei sedinte bursiere de-a lungul careia pretul lor crescuse cu 0,7%, transmite Reuters.
 
"Cred ca cele mai luminoase si inovative zile ale Apple nu au sosit inca", a scris Jobs in demisia pe care a depus-o consiliului director al companiei. "Astept cu nerabdare sa urmaresc si sa contribui la succesul sau intr-un nou rol". S-a semnat simplu, STEVE.

 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016