Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creepy Bunny, nascocirea castigatoare a Ogilvy&Mather Romania

Tags: creepy bunny, anim'est, ogilvy&mather romania, premii, golden hammer

O ciudatenie de iepure si 30 de secunde de spot care lasa in urma semne de intrebare i-au adus agentiei Ogilvy&Mather Romania aprecieri internationale. Proaspat finalizata, cea de-a treisprezecea editie a Festivalul de publicitate Golden Hammer n-a ratat ocazia de a premia o creatie publicitare „made in Romania”.
Spoturile „Creepy Bunny” create pentru promovarea Festivalului International de Film de Animatie "Anim’Est 2011” au fost recompensate de juriul competitiei Golden Hammer cu doua premii importante: Gold si Silver la categoria Spot TV. Agentia romaneasca a primit de asemenea o Diploma la categoria Radio pentru lucrarea „Slowly Gonzales”.
 
“Eu ma bucur pentru ca exista Anim’Est-ul. Iar juriul de la Golden Hammer care premiaza in fiecare an ceva de la Anim’Est nu face decat sa confirme faptul ca avem un client extraordinar pentru care facem lucruri extraordinare”, spune Dani Macarie (Creative Director Ogilvy).
 
Dupa premiile castigate la Cristal Awards, dupa includerea in Luerzer's Archive si nominalizarea de la TED's, recunoasterea de la Golden Hammer este o alta dovada a faptului ca Ogilvy&Mather Romania vine o abordare creativa care atrage atentia si premiile lumii publicitare.

Golden Hammer este principalul festival de publicitate organizat in regiunea Baltica. Gala de decernare a premiilor s-a desfasurat si in acest an in Letonia, iar competitia a atras un numar record de participanti din 25 tari, care au inscris lucrari in cele 10 categorii ale festivalului.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016