Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ochelarii Google: Ultima tendinta in moda pentru pasionatii de gadgeturi

Tags: ochelari google, android, google glasses

Google le pregateste ceva cu totul special pasionatilor de gadget-uri. Compania se pregateste sa scoata pe piata o pereche de "Google Glasses" pana la sfarsitul anului. Acestia vor costa undeva intre 250 si 600 de dolari si vor integra sistemul Android.
Misteriosii ochelari Google vor include o camera frontala de cativa megapixeli, care va fi utilizata pentru a aduna informatii din mediul inconjurator, in vederea identificarii de obiecte si locatii. Se pare ca exista deja unele temeri cu privire la implicatiile acestora asupra vietii private, avand in vedere ca ochelarii ar putea inregistra tot ce se intampla in jur.

Display-ul, care va fi de tip LCD transparent sau AMOLED, va acoperi un singur ochi, in timp ce hardware-ul va fi situat in lateral.
 
Pe partea de software, ochelarii vor putea fi folositi pentru accesarea mai multor servicii Google: Google Cloud, Latitude, Goggles, Google Maps, informatiile fiind afisate pe display. Se pare ca utilizatorii acestor ochelari vor putea chiar sa faca check-in in diverse locatii.
 
Sistemul utilizat este unui unic, avand in vedere ca utilizatorii vor trebui doar sa isi miste usor capul pentru a da click sau a derula o pagina. Ochelarii se vor putea conecta la internetul de pe telefonul mobil, prin Wi-Fi sau Bluetooth si vor functiona in retele 3G si 4G. Totusi, ochelarii nu sunt recomandati pentru o utilizare indelungata.
 
Google ar putea lansa produsul in cadrul unui program pilot de testare, asa cum a facut si in cazul Chromebook-urilor Cr-48 de anul trecut. Acestia ar putea arata foarte asemanator cu ochelarii Oakley Thump, din imaginea de mai jos. Ce parere aveti, v-ar tenta o pereche de ochelari Google?

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016