Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reduceri dupa vreme

Tags: tonomat, temperaturi, vreme, caldura, limon&nada, coca cola

Stim ca exista domenii de activitate al caror succes depinde in mare masura de capriciile vremii. N-ai zice insa ca marketing-ul ar fi unul dintre ele. Si totusi, in Spania, preturile sunt stabilite dupa gradele din termometru.
Agentia de marketing Momentum a instalat in mai multe puncte din Spania 18 tonomate cu totul speciale. Masinariile ofera discount in functie de temperaturile de afara.
 
Tomatele sunt pline cu doze de Limon&Nada, o bautura pe baza de lamaie produsa de Coca-Cola, si dispun de un display unde consumatorii pot vedea temperatura de afara si pretul produsului la momentul respectiv. Exista trei preturi diferite, fiecare stabilit in functie de cat de cald este afara.
 
La temperaturi de pana in 25 de grade Celsius, o doza de limonada costa 2 euro. La valori cuprinse intre 25,5 si 29 de grade, bauturile sunt cu 30% mai ieftine, respectiv 1.4 euro. Si in fine, cand temperaturile ating 30 de grade, ele pot fi cumparate la jumatate de pret – 1 euro.
 
Aceasta metoda ingenioasa de a oferi clientilor preturi speciale va fi functionala in toate lunile de vara, automatele fiind amplasate cu precadere in parcurile si in zonele de interes turistic din Spania.


 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016