Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 100 de reguli ale bogatiei, conform lui Richard Templar!

Tags: regulile bogatiei, bogatie, cum sa faci bani inteligent, cele 100 de reguli ale bogatiei, bogatie richard templar

Banii ... Iata un subiect care continua sa ne atraga interesul orice am face. Vrem bani si nu ne este rusine sa admitem un asemenea lucru. Nu vrem bani ca sa facem rau. Eu vreau sa imi construiesc o retetea de camine sociale in care sa stiu ca toti copiii orfani au parte de grija ca la carte. Altii vor sa isi cumpere un Bentley si altii vor o casa de vacanta. Unii vor multe bijuterii si altii vor sa ajute manastirile din Romania.
Dar banii sunt putini, mai ales acum pe timp de criza. Banii sunt tare putini si vrem sa facem in asa fel incat sa ne  ... imbogatim. Am spus-o si pe asta. Si chiar daca multi vor spune ca a-ti dori bani este gresit, cu totii am trecut prin situatii in care daca nu am fi avut bani, lucrurile ar fi stat foarte rau.

Si bogatia nu trebuie privita ca un concept gaunos atat timp cand vom face lucruri bune cu banii nostri. Vom si dona, vom cauta sa ii ajutam pe cei din jurul nostru, sa ne crestem copiii cu simtul muncii si al necesitatii de a depune eforturi pentru ca nimic nu ti se cuvine pocnind din degete.

Si atunci, daca tot muncim, de ca sa nu o facem inteligent? De ce sa nu aflam care sunt regulile bogatiei, cum anume functioneaza mecanismul care ne poate aduce bani.

Si solutia se gaseste mai aproape decat ne-am imagina. Noi va recomandam o carte scrisa de Richard Templar, carte in care veti regasi cele 100 de reguli ale bogatiei.

Iata un fragment din cartea "Cele 100 de reguli ale bogatiei":

 "Bogatia e frumoasa. Sa ai bani e minunat. Sa te imbogatesti e o activitate placuta si care merita efortul. Sa cumperi Bentley-ul cel roz e pur si simplu o boacana. Ca de altfel o multime de alte lucruri care striga de la distanta „proaspat imbogatit“, „bogat“, „laudaros“. De prost gust. Ia negresit lectii despre modul de a-ti manevra bogatia, dar manevreaz-o bine." (citat din Regula 99)

Cartea este disponibila aici >>> "Cele 100 de reguli ale bogatiei">>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 6 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016