Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum functioneaza Glass, cel mai tare proiect Google!

Tags: google glass, glass, ochelari glass, ochelari google

Cea mai recenta inventie a companiei, Google Glass, este un dispozitiv portabil, similar unei perechi de ochelari, doar ca mult mai diferiti in ceea ce priveste setul de functii existente. Discutam despre un dispozitiv care ne demonstreaza cat de departe poate merge fluxul tehnologic cand in spatele proiectelor exista specialistii, profesionisti, genii veritabile!

Prin intermediul dispozitivului, in dreptul ochiului drept se proiecteaza o imagine care ofera informatii variate din mediul inconjurator. Dispozitivul este actionat prin comanda vocala si poate incepe cautari pe internet, poate efectua traduceri, poate oferi informatii referitoare la obiecte si animale din mediul inconjurator.

Daca vreti, este ca si cum ai avea mereu un calculator alaturi, dar ca ai mainile libere si toate functiile sunt actionate prin comanda vocala.

Pentru moment, surse din media noteaza ca dispozitivul va putea fi achizitionat la pretul de 1500 de dolari, insa procesul este destul de dificil. Trebuie sa fii rezident S.U.A. si sa aplici pe site-ul Google Glass pentru a primi o invitatie de cumparare a sistemului tehnologic ravnit de atat de multi oameni.

 

sursa foto: www.plus.google.com/+projectglass


 

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016