Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stilul de lucru si de viata al viitorului: ce va aduce nou campusul YUNITY Park

Tags: stiul de lucru, spatii de birou, loc de munca

Parcurile de afaceri cu cladiri de birouri moderne si sustenabile sunt din ce in ce mai intalnite la nivel global, iar in tara noastra, in orasele mari, companiile mari adopta treptat acest trend. Facilitatile inovatoare, tehnologia, siguranta si confortul au devenit parte integranta din cultura organizationala, iar lucrurile sunt abia la inceput.
Angajatorii si-au dat seama ca, pentru a avea angajati motivati si loiali, este necesar sa investeasca in birouri in care acestia se simt ca acasa si in care isi doresc sa revina odata cu ridicarea restrictiilor si intoarcerea la obiceiurile de dinainte de pandemie.

In viitor, viata personala si cea profesionala vor fi complet diferite fata de ceea ce cunoastem si experimentam in prezent, datorita interesului pentru starea de bine si pentru protejarea mediului. Oamenii isi doresc sa traiasca si sa lucreze in medii bine organizate, confortabile, aproape de natura si cu respect pentru mediu, iar cladirile de birouri se aliniaza treptat la aceste necesitati. 

Spatii de birouri in mijlocul naturii 

In spatiile de lucru ale viitorului, angajatii beneficiaza nu doar de un mediu de lucru modern, ci si de o multime de facilitati extraprofesionale. In acest context, dezvoltatorul Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property, incepe transformarea complexului Novo Park din zona Pipera in YUNITY Park, un campus de business care reprezinta stilul de viata al viitorului, dincolo de birou.

In acest nou campus, unul dintre spatiile exterioare va fi transformat intr-o padure urbana, aducand astfel natura mai aproape de angajatii care isi doresc un mediu de lucru diferit. In plus, vor exista spatii special create pentru evenimente si recreere, precum si pentru lucrul in aer liber.

In timpul verii, angajatii se vor putea bucura de o terasa exterioara versatila, unde vor putea sa ia masa si sa lucreze. Proiectul mai include si spatii de co-living si de co-working, un centru de conferinte cu o capacitate de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri si numeroase zone de recreere, divertisment, fitness, socializare si relaxare.

Mai ales in urma pandemiei, cand am fost nevoiti sa petrecem foarte mult timp in casa, oamenii isi doresc sa fie mai aproape de natura, de verde. De aceea, crearea unor spatii de birouri sustenabile, in mijlocul unei paduri urbane, este cu siguranta un lucru care ii va motiva nu doar sa revina la birou, ci sa fie mult mai eficienti si productivi. 

Siguranta la locul de munca – o necesitate 

Pandemia a fost o perioada stresanta pentru toata lumea, insa a adus in centrul atentiei masuri care pot fi luate pentru a ne simti in siguranta nu doar acasa, ci si la birou. Multi angajati si angajatori au implementat sistemul de lucru de acasa, care a redus grijile privitoare la siguranta sanitara. Insa pe masura ce ne intoarcem la birouri sau lucram in regim hibrid, a crescut nevoia de a beneficia de conditii de siguranta sporite si la locul de munca, fie ca este vorba despre o cladire de birouri mai mica sau despre un parc de afaceri.

Siguranta la locul de munca este un aspect esential indiferent de situatia sanitara in care ne aflam. In acest context a aparut IMMUNE Building Standard™, o certificare inovatoare, bazata pe sistemul Healthy by Design®, coordonata de Liviu Tudor, fondatorul si presedintele Genesis Property. 

Aceasta certificare inovatoare se refera la implementarea unei retele extinse de tehnologii si dispozitive, personal dedicat, facilitati si echipamente specializate care asigura instrumentele necesare pentru spatii de lucru sanatoase pentru angajati, in perioadele pe care acestia le petrec la birou.

Spatiile de lucru moderne ofera angajatilor nu doar zone de birouri si zone comune de relaxare la cele mai inalte standarde, ci si siguranta constructiilor si cea sanitara. In plus, este necesar ca angajatorii sa ia in considerare si starea mentala a angajatilor si sa le ofere acestora acces la lumina naturala, aer curat si la facilitati care contribuie la starea lor de bine si la dezvoltarea profesionala.
 
Cladirile si parcurile de afaceri moderne si sustenabile sunt din ce in ce mai intalnite la nivel mondial si in Romania. Constructia acestui tip de cladiri este la inceput, dar dezvoltatorii imobiliari implementeaza tot mai mult criteriile de constructie si design sustenabile, care ofera angajatilor o multime de facilitati extraprofesionale. Acestea au numeroase beneficii nu doar pentru angajati, ci si pentru mediul inconjurator. 

Sursa foto: Shutterstock

 
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Elizabeth 13-Iun-2022 07:57:59
Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016