Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 atuuri ale companiilor viitorului, ca sa-ti asiguri nu doar un job bun, ci si o cariera de succes

Tags: job, cariera de succes, viata profesionala

O cariera de succes se bazeaza pe dezvoltarea profesionala si umana intr-un mediu sanatos, sustenabil si care stimuleaza colaborarea cu ceilalti. Drumul profesional urmeaza aceleasi etape ca toate proiectele personale pe care le alegem, indiferent de amploare sau de domeniul in care activam. Criteriul esential pentru a construi o cariera de succes este stabilirea clara a obiectivelor incă de la inceput, planificarea atenta a tuturor pasilor si implementarea eficienta a acestora, pentru a atinge obiectivul pe care ti l-ai propus.
Sanatatea si sustenabilitatea cladirilor de birouri 

Companiile si dezvoltatorii imobiliari se adapteaza permanent si integreaza in activitatea lor curenta beneficii pentru angajati. Acestea sunt esentiale pentru starea de bine a celor care isi desfasoara activitatea intr-o cladire moderna de birouri. De asemenea, sanatatea cladirilor de birouri asigura productivitatea si succesul pe termen lung al companiei.

Siguranta sanitara este unul dintre beneficiile apreciate de angajati, care isi doresc un mediu de lucru in care se simt bine si care ii motiveaza sa fie productivi. Astfel a aparut certificarea IMMUNE Building Standard™, dezvoltată de Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property. Standardul inovator pentru sanatatea cladirilor de birouri este compus din 135 de criterii, dispozitive, echipamente si facilitati care asigura angajatorilor un mediu in care sanatatea spatiilor de lucru este prioritara. Implementarea acestei certificari are rolul de a motiva angajatii sa lucreze in cladiri de birouri in care siguranta si sanatatea le sunt protejate. 

Crearea de campusuri in apropierea cladirilor de birouri 

Un mediu profesional propice unei cariere de succes inseamna, de asemenea, si imbunatatirea vietii profesionale. In acest sens, este necesar ca parcurile de birouri sa devina mai mult decat locuri pentru activitatea profesionala, ci sa se transforme in spatii care integreaza natura si acorda atentie sustenabilitatii. YUNITY Park este un astfel de parc de business, care aduce un concept inovativ, menit sa schimbe rutina si stilul de viata al angajatilor. YUNITY Park din zona Pipera reprezinta regandirea spatiului pentru a include o padure urbana, spatii pentru evenimente si pentru lucru in aer liber. Acest parc de business va include de asemenea o terasa exterioara, spatii de co-working si co-living, un centru de conferinte cu o capacitate de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, zone de divertisment, fitness, spatii pentru socializare si relaxare in mijlocul naturii.

O echipa vizionara de lideri 

Modul in care compania si echipa de management trateaza angajatii este esential pentru valorile si identitatea pe care aceasta vrea sa le promoveze. Angajatii isi doresc sa se simta apreciati, ca aduc valoare si ca participa la succesul organizatiei. Companiile, mai ales cele mari, pun din ce in ce mai mult accentul pe modul in care pot oferi angajatilor un mediu de lucru in care se simt respectati si un leadership care coordoneaza si organizeaza echipele in mod eficient, punand accent pe resursa umana. Angajatii isi doresc nu doar un salariu motivant, beneficii suplimentare si flexibilitate, ci si un loc de munca unde le sunt apreciate calitatile si ideile.  

Posibilitatea de dezvoltare profesionala 

Exista anumite contexte care te vor ajuta in drumul profesional, dar este nevoie de multa munca pentru a avea o cariera de succes. De asemenea, este important ca si compania in care activezi sa puna accent pe dezvoltarea si perfectionarea constanta a angajatilor. Acestea sunt criterii de baza nu doar pentru o cariera de succes a acestora, ci si pentru imaginea companiei si pentru dezvoltarea sustenabila. Cursurile, trainingurile, workshopurile si activitatile care imbina profesia cu petrecerea timpului impreuna si colaborarea dintre departamente si angajati sunt esentiale pentru dezvoltarea profesionala.

Program flexibil de lucru in spatii de birouri inovatoare 

Angajatii sunt in cautarea unor locuri de munca flexibile, cu spatii de co-working, creative si inovatoare. Acestia au nevoie de un mediu in care le sunt apreciate calitatile si unde vin cu placere. Spatiile de lucru din parcurile de business moderne ofera posibilitatea de a lucra in ritmul propriu, in spatii create pentru a asigura confort si toate facilitatile si instrumentele necesare. Angajatii nu mai sunt constransi de prezenta intr-un anumit loc pentru a-si desfasura activitatea, ci pot lucra de oriunde, in cele mai bune conditii, mai ales daca acestea sunt oferite de un parc de business sigur, sustenabil si aproape de natura.

La baza oricarei cariere de succes stau multi ani de munca si acumularea de experienta de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor propuse. Cele mai importante ingrediente pentru o cariera de succes sunt stabilirea de obiective realiste si clare, motivatia si un plan bine pus la punct.  

Sursa foto: Shutterstock
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016