Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai facut in 2012 aceste 5 greseli?

Tags: negativitate, greseli, trecut, dezvoltare personala

Daca cineva ti-ar pune o radiera in mana si ti-ar spune ca poti sterge din trecut cinci greseli pe care le-ai facut anul acesta, care ar fi acelea? Ce ai indrepta daca ti s-ar oferi aceasta sansa?
Te regasesti printre lucrurile de mai jos pe care n-ai vrea sa le faci si in 2013?

1. Nu ti-ai asumat suficiente riscuri. A trai cu adevarat inseamna a risca in orice moment. Orice decizie, orice interactiune, orice pas, ori de cate ori te dai jos din pat dimineata, orice ai face contine un risc. A trai cu adevarat inseamna a-ti asuma aceste riscuri si a nu te agata de iluzia sigurantei.

2. Te-ai lasat prada fricilor si negativitatii. In realitate, cu toti ne temem de ceva. Nu conteaza ca ne temem, important e cum reactionam cand ni se face frica. Ori de cate ori simtim indoiala, frica, furie sau frustrare, aminteste-ti ca poti renunta la aceste sentimente la fel cum iti poti retrage mana de langa flacara unei lumanari. Mentine-ti atentia concentrata asupra lucrurilor bune. Ce incepe in minte se concretizeaza in viata. Gandeste-te in permanenta la cum ai vrea sa fii, lasa aceste ganduri sa iti conduca actiunile si realitatea va deveni asa cum ti-o doresti.

3. Ai lasat nesiguranta sa te paralizeze. Pe masura ce trece timpul, vei intelege acest lucru: ce nu e menit sa dureze nu va dura. Timpul rezolva cele mai multe lucruri, iar ceea ce nu poate sa solutioneze timpul, vei invata sa rezolvi chiar tu. Uneori nu vei sti in ce directie mergi, dar nu uita ca inima ta te va ghida mereu in directia buna. Ai incredere in instinctele tale.

4. Ai facut ce au vrut altii sa faci. Viata e prea scurta ca sa ne-o petrecem pe toata incercand sa-i facem pe toti ceilalti fericiti. In plus, e si imposibil sa ii multumim pe toti in acelasi timp. Alegerile tale trebuie sa tina cont si de persoana ta. Esti singurul om care stie ce-i mai bine pentru tine. E imposibil ca altcineva sa stie mai bine. Oricat de multe ai impartasi altcuiva, nu se va realiza niciodata o conexiune cu cele mai ascunse dorinte, intuitii, sperante sau vise pe care le ai.

5. Ai fost mai mult ocupat decat productiv. Nu toata munca e creata in mod egal. Atunci cand ne concentram numai la ceea ce avem de facut, vom fi de zece ori mai productivi. Concentreaza-te asupra motivului pentru care faci ceea ce faci. Atunci cand gasesti un motiv suficient de bun, vei reusi sa ramai concentrat pana la terminarea sarcinii respective.




Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016