Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai importanta intrebare pentru cariera ta

Tags: marketing, cariera, cariera potrivita, fericit la locul de munca

Esti in slujba potrivita pentru tine? Se indreapta cariera ta in directia potrivita? Ocazional, trebuie sa te opresti si sa-ti pui aceste intrebari fundamentale. Dar nicio intrebare in ceea ce priveste cariera ta ca urmatoarea: Te duci fericit sa mergi la munca?
Poate parea evident, dar nu iti pui intrebarea asta suficient de des. Petrecem mult prea mult timp la serviciu, pentru a nu fi fericiti aici. Daca nu-ti place la munca, se reduce calitatea generala a vietii si devii mult mai putin eficient.
 
Normal, fiecare dintre noi avem perspective diferite privind ceea ce ne face fericiti. Totusi, cand vine vorba de fericire la locul de munca, asa cum este valabil in cazul multor altor lucruri din viata, secretul consta in echilibru.
 
Iata cateva atribute care te vor face sa mergi cu zambetul pe buze la birou:
 
1. Un scop precis. Ai senzatia ca slujba ta serveste un scop in care crezi? Cu totii vrem sa facem parte din ceva mai mare ca noi si, daca avem impresia ca slujba ne ajuta in acest sens, vom fi mai fericiti.
 
2. Recunoastere si recompensa. Te simti apreciat? Cel mai evident semn al aprecierii este plata. In orice caz, banii nu sunt totul, caci si un simplu „multumesc” poate face multe.
 
3. Invatarea. Ca fiinte umane, adoram sa invatam si sa ne dezvoltam abilitati noi. ai sansa sa inveti ceva nou la munca? Ai ocazia sa te dezvolti profesional?
 
4. Realizari. Poti vedea care sunt fructele muncii tale? Simti ca esti productiv si bun la ceea ce faci? Realizarile palpabile iti cresc stima de sine.
 
5. Autonomie si control. Controlezi ceea ca faci? Sau esti constant la mila deciziilor altcuiva? Autonomia si controlul iti dezvolta creativitatea si abilitatile de rezolvare de probleme.
 
6. Prietenie. Simti ca apartii echipei de la birou? Este acolo o atmosfera placuta unde se pot naste prietenii adevarate?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016