Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele trei intrebari necunoscute oamenilor fericiti

Tags: dezvoltare personala, schimbare, incredere, teama

Cele mai multe dintre grijile si fricile noastre vin sub forma de intrebari. Iar aceste intrebari raman fara raspuns pentru ca nu avem niciodata curajul sa ne luam frica de guler si sa ii cerem socoteala.
Daca am incerca sa o biruim cu o ploaie de intrebari, am vedea ca raspunsurile noastre ne vor conduce catre aceeasi concluzie: oricat de teama ne-ar fi de ceva, oricat de multe griji ne-am face in legatura cu un lucru, pentru fiecare etapa exista un raspuns si o solutie.

Iata cateva dintre intrebarile pe care oamenii increzatori nu si le pun prea des:

1. Ar trebui sa fac cale intoarsa?

Nu ar trebui sa-ti pese niciodata ca alti oameni te vor judeca daca te intorci din drum fiindca tu simti ca asta ar fi o decizie mai buna. Nu intotdeauna in viata directia de inainte este cea mai buna, mai ales atunci cand simtim ca pe masura ce inaintam ne afundam din ce in ce mai mult.

2. Ce ma face fericit?

Raspunsul poate veni sub o lista lunga sau scurta. Dar cel mai bun raspuns e cel care se simte si care nu are nevoie de nicio intrebare. Te face fericit ceea ce decizi tu ca te face fericit. Si orice alegi sa faci, alege sa fie ceva care te face fericit. Intr-o buna zi vei privi in urma si vei vedea ca cele mai frumoase amintiri vor fi cele cu momentele in care ti-ai urmat instinctul si pasiunile.


3. E timpul sa merg mai departe?

Atunci cand alti oameni iti submineaza puterea de a face un lucru sau cred ca vei da gres, nu uita ca sfaturile acelea vin din propriile lor povesti de viata. Daca simti ca esti blocat de prea mult timp in acelasi mediu negativ sau cerc vicios, fa o schimbare fara sa te astepti ca alt om sa iti ofere raspunsul corect.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016