Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti avea o viata minunata

Tags: dezvoltare personala, fericire, viata minunata, bani

Viata nu trebuie neaparat sa fie complicata. Trebuie doar sa stii ce vrei de la ea. Daca o viata minunata este suma tuturor zilelor minunate, ce putem face pentru a ne asigura ca avem cat mai multe zile minunate?
1. Traieste cu mai putin decat castigi.
 
Exista intotdeauna tentatiei de a-ti implini imediat poftele. Cu totii vrem sa avem ultimul telefon aparut, sa ne ducem la un restaurant scump sau sa facem imprumut pentru masina aia scumpa pe care nu ne-o putem permite. Te simti bine pe moment, dar vei avea de suferit mai tarziu.
 
Bucura-te cat de mult poti de bucuriile simple ale vietii. Lucrurile scumpe nu creeaza fericire de durata si nici nu te fac sa te simti mai in siguranta. Daca esti atent la cheltuieli, iti vei asigura un confort pe o perioada mai lunga.
 
2. Pune-ti banii sa munceasca.
 
Este grozav sa economisesti, dar mai bine pune-ti banii la treaba. Investitiile bune pot sa insemne o calatorie in jurul lumii pe care o poti incepe la 40 sau la 60 de ani.
 
Investitiile destepte sunt o cale sigura pentru a castiga independenta financiara si oricine se poate implica in asa ceva.
 
3. Educa-te.
 
Pentru a fi fericit, trebuie sa cresti continuu, traducere: educatie pe tot parcursul vietii. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa-ti dai doctoratul sau sa citesti doua ore zilnic. Autoeducarea se refera la orice te scoate din zona de confort. Este important sa ai mintea deschisa si sa cauti idei si perspective proaspete.
 
Educatia se construieste in timp. Poate crezi ca bucatele de intelepciune de ici, de colo nu inseamna prea mult, dar, in timp, ele se aduna si te vor face o persoana mai blanda, mai interesanta.
 
4. Dezvolta relatii personale de lunga durata.
 
Sa presupunem ca ai tot ce iti doresti. Ai fi fericit fara sa ai pe nimeni cu care sa imparti totul? Relatiile cu prietenii si familia sunt cea mai buan sursa de fericire din viata noastra. Nu uita de ele.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016