Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce alti oameni si-ar dori sa fie in locul tau

Tags: dezvoltare personala, recunostinta, educatie, libertate, alegeri

Ti-ai dorit vreodata sa fii altcineva? Sa locuiesti poate in alta parte, sa arati diferit, sa duci o alta viata? Avem cu totii momente prin care credem ca alte imprejurari ne-ar face mai fericiti.
Aceste amagiri pe care mintea noastra le creeaza ne fac sa uitam de ceea ce avem deja si sa credem ca tot ce avem ni se cuvine in loc sa fim recunoscatori pentru aceste lucruri.

Cand ti-ai spus ultima oara ca esti recunoscator pentru viata ta? Chiar si atunci cand viata e departe de a fi perfecta, e bine sa pastram o perspectiva de ansamblu asupra lucrurilor. Fiindca in lume exista sute de milioane de oameni care ar da orice sa fie in locul nostru.

1. Ai primit suficienta educatie incat azi sa poti citi aceste randuri.

Daca poti citi acest articol, inseamna ca detii ceva minunat pentru care trebuie sa fii recunoscator: educatie.  In lumea intreaga exista 774 milioane de oameni care nu stiu sa citeasca. Analfabetismul este hotarul dintre confuzie si intelegere, intre disperare si speranta, descurajare si incredere.

2. Esti relativ sanatos.

Altfel spus, daca azi te-ai imbolnavit, ai sansa de a te face bine. Nu subestima niciodata faptul ca ti-a fost oferit darul de a fi sanatos. E cea mai mare avere pe care o vei avea vreodata. Nu te concentra pe lucrurile negative, ci mentine-ti corpul sanatos fiindca sanatatea sta la baza oricarui lucru pe care doresti sa-l indeplinesti in viata.

3. Ai libertatea de a alege.

Iti faci vreodata griji legate de ce o sa faci cu viata ta, cu serviciul, cu familia, cu proiectul de care te ocupi? Lasand toate acestea la o parte, nu uita sa fii recunoscator pentru ca tu poti alege si iti poti face griji in legatura cu cele de mai sus. Asta inseamna ca ai ambitie, pasiune, determinare si libertatea de a lua singur deciziile.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016