Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa comunici cu cei din domeniul tau

Tags: dezvoltare personala, comunicare, experiente, cunostinte

Chiar daca nu vom dezvalui toate aspectele afacerii noastre, e bine sa avem langa noi oameni care sa inteleaga experientele pe care le implica un business.

Indiferent de ceea ce incercam sa facem, va fi intotdeauna mult mai usor daca ne bucuram de sprijinul unor oameni care inteleg prin ce trecem si de ce facem ceea ce facem.

A avea un astfel de grup ne va face mult mai eficienti si fericiti pe termen lung. Modul de comunicare va fi unul facil, iar interesele comune vor duce intotdeauna la dezvoltarea de proiecte noi.

In fond, cine nu isi doreste sa imparta bucuria reusitei cu alti oameni? De asemenea, dorinta de apartenenta la grup ramane o trasatura definitorie pentru om. Aceste relatii se construiesc in timp si ne rasplatesc pe masura.

Oferind din experientele si cunostintele acumulate, invatam si mai mult si reusim sa avem o influenta reala si pozitiva in domeniul nostru.

Comunicarea ne aduce mai aproape de un drum pe care ne va fi mai usor sa il parcurgem alaturi de oameni care ne admira pentru ceea ce facem si care se bucura, de asemenea, de propriile reusite.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016