Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu te indeparta de scopul final. Stii ce drum sa urmezi?

Tags: dezvoltare personala, obiective, scop, opinii, actiuni

Poate ne-am facut un plan pe hartie, poate nu. Cum ne pastram directia potrivita si cum stim ca nu ne-am indepartat de obiectivul final?
Putem face doar lucrurile care au cu adevarat sens pentru noi si care ne ajuta sa pastram directia cea buna atata vreme cat ramanem conectati cu motivele pentru care am ales, de la bun inceput, sa facem ceea ce facem.

Nu trebuie sa ii lasam pe ceilalti sa ne convinga ca ei stiu mai bine decat noi ce trebuie facut. In inima noastra deja stim ce am ales si trebuie doar sa avem incredere in noi si sa ne ascultam in continuare.

Trebuie sa fim credinciosi lucrurilor care ne sunt specifice noua, fara sa ne dizolvam propriile convingeri doar pentru ca altii oameni sunt convinsi de propriile opinii.

Scopul pe care il avem este cea mai mare forta si nu e ceva ce putem pune la indoiala. Fericirea noastra se va hrani in permanenta cu toate actiunile pe care le facem in directia obiectivului respectiv.

Atunci cand intentiile noastre au la baza un motiv clar, vom gasi cu siguranta metodele prin care sa le transformam in realitate.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016