Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pentru ce sa lupti in fiecare zi

Tags: dezvoltare personala, onestitate, sinceritate, invidie, minte neproductiva, inferioritate

Cineva a spus ca decat sa te lupti cu tine insuti, mai bine te accepti asa cum esti. Dar cum faci asta fara sa vrei sa mai imbunatatesti ceva la tine? E ca si cum te-ai multumi sa gatesti o mancare uleioasa si fara gust, acceptand faptul ca mai mult de atat nu poti face.


Gresit. A invata sa gatesti corect tine tot de imbunatatirea ta ca persoana. Iar a vrea mai mult de la tine, a nu te opri cu ceea ce ai obtinut deja inseamna sa stii ce inseamna progresul cand vine vorba de propria persoana.

Iata cateva lucruri pentru care sa lupti in fiecare zi:

1. Statutul personal

Nu exista obiective mici sau vise marunte. Un obiectiv inseamna un punct in timp si spatiu care implica efort si sacrificii. Nu vei obtine valoare daca eforturile nu vor fi pe masura. Nu exista scurtaturi catre succes, va trebui sa muncesti atat cat trebuie ca sa reusesti. Si asta inseamna ca vei munci mult.

2. Onestitate si adevar.

Transformarea si dezvoltarea personala te pot rasplati intr-o masura foarte mare, insa numai atunci cand procesul in sine se bazeaza pe sinceritate fata de tine. Cand nu esti autentic in ceea ce faci sau nu esti sincer in actiunile intreprinse in relatie cu altcineva, orice incercare de transformare va conduce la furie si frustrare.

3. O minte eliberata de invidie si gelozie.

Invidia si gelozia sunt vicii care costa mult. Nu putem fi noi cu adevarat in prezenta lor. Atunci cand le lasi sa iti acapareze comportamentul, te lasi prada unei minti neproductive, unui complex de inferioritate si a unor migrene cat se poate de serioase.

Fa o schimbare in bine si doreste-ti sa transformi ceea ce nu iti place in acest moment. Atunci cand iti folosesti timpul ca sa schimbi ceva, fa in asa fel incat ca aceasta sa te apropie de o stare a lucrurilor mai buna.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016