Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secrete pe care antreprenorii nu le vor dezvalui de buna voie

Tags: management, dezvoltare personala, sfaturi de management, succes, secrete de antreprenor

Muncesc din greu sa-si mentina afacerea pe linia de plutire sau in topul companiilor. Au pornit de la zero si nu lasa cu usurinta sa se vada cusaturile muncii lor. Ce ar trebui sa stii sa ajungi si tu in varf?
1. Vei fi singur acolo sus. Da, este un cliseu, dara asa se inatmpla cand esti cel care ia decizia finala si care are responsabilitatea ultima. Poti primi sfaturi de la o echipa manageriala sau de la un consiliu consultativ, dar banii sunt la tine. Nu uita: exista si parti bune. Cand lucrurile merg rau, este vina ta. Cand lucrurile merg bine, tu te bucuri de profit.
 
2. Ai zilnic indoieli. In ciuda spectacolului pe care-l afiseaza de ego nemasurat, de incredere in sine inexpugnabila, antreprenorii au zilnic crize de personalitate. Se gandesc „daca gresesc?”. Dar rezultatul incert este ceea ce face lumea afacerilor atat de atragatoare.
 
3. Antreprenorilor le e teama de esec. Oricat de mult ar spune ca apreciaza esecul ca pe un mod de invatare, le e teama de ce li se va intampla si se intreaba daca vor putea sa se reechilibreze. Uneori nici n-ai ce invata din esec.
 
4. Le e teama ca vor ramane faliti. Se gandesc constant la riscurile financiare la care-si supun familia si la banii pe care i-au imprumutat pentru a pune afacerea pe roate. Nu uita sa stabilesti limite ale investitiilor personale, pentru ca, daca afacerea merge prost, sa ai o a doua sansa la succes.
 
5. Succesul poate fi eliberator. In loc sa sarbatoreasca succesul, se gandesc la el ca la o eliberare temporara, fiindu-le teama sa desfaca sampania. Nu uita ca este important sa mai iei cate o pauza si sa inspiri aburii fericirii de care sa-ti amintesti data urmatoare cand esuezi.
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016