Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghidul imbogatirii si al prosperitatii: 100 de reguli ale bogatiei!

Tags: banii, regulile bogatiei, reguli bogatie

Ne gandim la bani pentru ca se duc asa de repede si ii facem asa de greu. Din pacate, rareori se intampla sa fim multumiti de banii pe care ii avem. Cel mai des ne dorim mai multi bani, mai multi, din ce in ce mai multi.
Numeroase sunt persoanele care ar cataloga aceasta pornire ca una de lacomie! In realitate, in foarte multe cazuri, nu este nici pe departe vorba despre lacomie, ci despre necesitatea de a progresa.

Nu poti sa stai pe acelasi salariu astazi si peste 10 ani. Cu totii progresam si trebuie sa o facem pentru ca preturile cresc, taxele se maresc, necesitatile noastre devin mai complexe. Ne intemeiem familii si ne dorim cele mai tari colegii pentru copiii nostri, ne dorim sa le cumparam o mica locuinta si chiar si o masinuta.

La urma urmei, banii nu sunt dusmanii nostri si nu sunt lucruri pe care sa le castigam faca rau, procedand ilegal. Nu! Noi ne facem banii in mod corect si asta va recomandam si dvs.

Si primul pas pe care ar trebui sa il faceti este cel de a intelege banii! De aici pleaca totul. Foarte des, oamenii nu pot face bani, castiga bani, investi bani, pastra bani, multiplica bani, pentru simplul fapt ca nu ii inteleg si nu pricep mecanismele de baza.

Pentru cei interesati sa inteleaga banii si bogatia, exista cartea "Cele 100 de reguli ale Bogatiei".  Va ajuta sa deveniti mai constienti de puterea banilor, sa cunoasteti metodele de a-i castiga si economisi, pe strategiile de a scapa de datorii si incurcaturi cu banii.

Cartea "Cele 100 de reguli ale Bogatiei" conform lui Richard Templar, este disponibila aici >>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016