Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri pe care sa le faci chiar si atunci cand ceilalti te judeca

Tags: negativitate, dezvoltare personala, greseli, obiective, succes

Ai renuntat vreodata la un lucru care iti placea doar pentru ca altcineva te judeca din cauza asta? Ai simtit ca in ochii celorlalti gresesti chiar daca in inima ta stiai ca faci bine?
Nu uita ca nimeni nu are dreptul sa te judece. Chiar daca oamenii au impresia ca te inteleg, vor privi mereu orice situatie a altui om prin prisma experientelor personale. Asa ca nu te gandi la ce cred altii despre tine, ci concentreaza-te asupra ta si asupra a ceea ce simti ca e bine.


Iata 5 lucruri pe care sa le faci chiar daca ceilalti te judeca:

1. Ai grija de tine. Relatia pe care o ai cu tine insuti este cea mai apropiata si cea mai importanta relatie pe care o vei avea vreodata. Ai grija de tine si de sanatatea ta daca vrei sa poti avea grija si de ceilalti. Nu e nimic egoist in a te pune pe tine pe primul plan.

2. Fa ce stii ca e bine pentru tine. Nu te teme sa mergi pe un drum neumblat si nu ascunde faptul ca iti place. Nu lasa ignoranta sau negativitatea altora sa te opreasca din drum. Continua sa faci ceea ce simti ca e bine pentru tine. Atunci cand esti impacat cu tine, prea putine lucruri te mai pot influenta.

3. Urmeaza-ti propriul drum. Fiecare noua zi este o sansa sa iti schimbi viata. Munceste ca sa faci schimbarile pe care le doresti. Muncesti din greu pentru lucrurile in care crezi. Incearca sa ai vise mari, dar griji cat mai mici.

4. Fa-ti timp pentru tine si urmeaza-ti visele. Stabileste-ti obiective realiste si incepe sa indeplinesti fiecare etapa necesara pentru a atinge obiectivul final. Modul in care ne petrecem timpul ne defineste, iar succesul este legat de ceea ce facem zi de zi. Oamenii de succes continua sa se miste, facand zi de zi pasi mici care ii aduc treptat mai aproape de visul lor. Uneori gresesc, dar nu renunta. Invata din greseli si merg mai departe.

5. Nu oferi bunatate numai unor oameni. Daca oferi sinceritate si simpatie numai celor despre care ai decis ca merita aceste sentimente, s-ar putea sa descoperi ca, in realitate, ii judeci pe altii. Iar iubirea nu ar trebui sa faca discriminari si nici sinceritatea.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016