Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii irezistibil in viata in tot ce faci

Tags: dezvoltare personala, afacere, clienti fideli, succes, gandire pozitiva

A fi frumos la exterior nu are prea multe de-a face cu ceea ce conteaza cu adevarat pe termen lung. Ca si o afacere, doar relatiile oneste cu clientii vor rezista in timp si vor reusi sa consolideze temelia afacerii.
Un business care se sprijina pe clienti fideli si multumiti inseamna un drum care nu poate merge decat spre succes atata vreme cat va face lucrurile sa functioneze la fel de bine.

Iata cateva mici lucruri pe care le putem face zi de zi si care ne pot ajuta atat in viata, cat si in profesia sau cariera noastra:

1. Fa ce trebuie. Nu te teme niciodata de ceea ce inima ta iti spune ca e bine, mai ales atunci cand in joc este binele altei persoane. Nu exista pedeapsa mai mare pe lume decat ranile pe care ni le facem in suflet atunci cand stim ca actiunile noastre sunt gresite.

2. Nu barfi si nu emite judecati de valoare. Mintile stralucite dezbat idei, mintile obisnuite dezbat evenimente, iar mintile inguste barfesc alti oameni. Viata este prea scurta ca sa o traiesti vorbind despre altii si judecandu-i. Daca nu intelegi pe cineva sau nu ii intelegi actiunile, pune intrebari. Daca nu esti de acord cu ceea ce fac unii oameni, spune-le. Dar nu-i judeca si nu ii barfi.

3. Ajuta-i pe altii sa creasca. Daca vrei sa cresti, ajuta-i pe altii sa creasca. Daca vrei sa simti ca esti liber, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci ca poti trai astfel incat sa fii liber fara ca actiunile tale sa incalce libertatea celorlalti!

4. Ofera cuvinte de incurajare celor care au nevoie. Un cuvant de incurajare in vremuri mai putin fericite inseamna mult mai mult decat o ora pe culmea succesului. Cu totii trecem prin momente in care ne pierdem speranta si in care am avea nevoie de cineva care sa ne imbratiseze si sa ne spuna: "Te poti baza pe mine. Nu treci singur prin asta". Fii genul acesta de persoana cand ai ocazia.

5. Gandeste pozitiv. Vorbeste intr-un mod pozitiv, cere-ti iertare in timp util si iarta la fel de repede. Dezvolta-ti propria persoana si inspira-i pe ceilalti in timp ce te inspiri si pe tine. Spune cu voce tare ca nu ai timp pentru gandirea negativista deoarece ai multe lucruri pozitive de facut.

6. Bucura-te de faptul ca esti unic. Daca nu te bucuri de felul in care esti, iti vei petrece intreaga viata incercand sa fii altcineva. Bucura-te din plin de lucrurile care te fac diferit si descopera acele trasaturi pe care nimeni pe lumea asta nu le mai are.

7. Fa lucrurile cu pasiune, dar si cu amuzament. Cand uiti de aceste doua aspecte, incepi sa traiesti mai putin si sa existi mai putin. Daca vrei sa-ti schimbi cu adevarat viata si sa schimbi tot ce ti se intampla acum, trebuie sa iti schimbi modul in care gandesti si actiunile. Si cand vei fi gata sa depui efort si sa investesti timp in propriul suflet si in propria viata, vei descoperi in ce mod ti se va imbogati viata.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016