Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gasit superputeri. Secretul oferit pe gratis

Tags: dezvoltare personala, incredere, modestie, recunostinta

Pe Spiderman l-a muscat un paianjen din laborator si asa si-a capatat superputerile. Ce ne-ar putea oare oferi noua forte inzecite si abilitati pe care acum noi nu le avem? Ce ne-ar putea face sa facem acele lucruri pe care altii le fac de parca ar primi in fiecare zi doze mari de superputeri? Nimic mai simplu, am aflat unde se afla acestea.
Nu mergem nicaieri pentru ele. Dar, odata descoperite, va trebui sa mergem in multe locuri sau sa facem multe lucruri. Si vestea si mai buna e ca aceste superputeri cresc din ce in ce mai mult pe masura ce noi le folosim.

Iar una dintre ele este increderea. Am descoperit-o cu ceva vreme in urma sau, mai bine zis, am redescoperit-o. Si, de-atunci si pana in prezent, a crescut atat de mult incat parca mi-a luat-o inainte. Asa se face ca azi am incredere ca pot face lucruri pe care inainte nici nu as fi indraznit sa le fac, gandindu-ma ca nu sunt in stare sau ca altii s-ar descurca mult mai bine decat mine.

Si-a crescut increderea asta pe masura ce am facut lucruri si continua sa creasca fiindca nu e zi in care sa nu-mi dovedesc din nou ca pot face inca un pas in directia dorita. Modestia e tot o superputere la care tin foarte mult. La fel e si recunostinta fiindca zi de zi sunt recunoscatoare pentru ceea ce am acum, pentru tot ceea ce am facut, pentru ca pot face in continuare ce imi propun bazandu-ma pe fortele proprii, pe incredere si pe o mare descoperire: cele mai multe oportunitati se ivesc atunci cand inveti sa le vezi si indraznesti sa privesti in sus si nu doar in jos.

Si nu mai e deloc suprinzator cand vezi ca functioneaza, cand vezi ca magia aia pe care inainte o vedeai doar la alti oameni are efect si asupra ta. Asa ca luati-va dozele de incredere la timp, sunt in voi si va pot ajuta sa ajungeti oricat de departe doriti. Si, daca aveti incredere, veti reusi sa transmiteti mai departe acelasi secret. Si pe gratis. Si cu incredere.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016