Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simplifica-ti viata acum. Ce mai astepti?

Tags: simplifica-ti viata, viata complicata, lucruri inutile, prezent, viitor, sfaturi utile, dezvoltare personala

Simti ca viata ta a devenit prea complicata? Simplific-o. Poti decide chiar acum sa renunti la anumite lucruri care te incurca.
Iata o lista a lucrurilor pe care poti sa le schimbi (daca vrei, bineinteles). Unele dintre ele poate nu ti se vor aplica tie, insa poti oricand sa adaugi alte elemente acestei liste.
 
1. Nu mai petrece mult timp in fata televizorului.
 
2. Scapa de mobila inutila. Astfel, nu te va mai incomoda, vei avea mai mult spatiu liber si mai putine lucruri de curatat.
 
3. Pune lucrurile de unde le-ai luat imediat dupa utilizare. Vei evita astfel dezordinea.
 
4. Nu deveni o victima a modei. Iti vei irosi banii si energia in mod inutil.
 
5. Mananca sanatos (fructe, legume, cereale integrale). Vei evita multe probleme medicale.
 
6. Plateste-ti facturile online. Nu vei mai irosi timpul stand la cozi.
 
7. Nu te indatora. Viata e mult mai simpla cand nu ai rate la banca si nu trebuie sa iti faci griji ca nu iti poti plati datoriile.
 
8. Nu mai irosi timpul pe retelele de socializare. Poate nici nu iti dai seama cat timp petreci online. Iesi afara si bucura-te de viata asa cum o faceai si inainte sa existe Facebook si Twitter.
 
9. Nu iti irosi energia in lupte inutile. Sunt atatea lucruri care nu merita efortul. Nu iti irosi energia in mod inutil.
 
10. Nu mai incerca sa controlezi totul. Lasa lucrurile sa se intample de la sine, oricum nu poti controla tot ce se intampla.
 
11. Invata sa spui nu. Ai grija de prioritatile tale si de lucrurile care conteaza cu adevarat.
 
12. Redu asteptarile. Cand ai asteptari prea mari de la tine si de la ceilalti, vei fi dezamagit.
 
13. Nu mai incerca sa fii perfect sau sa faci lucrurile perfect.
 
14. Fii deschis la minte. Nu esti atotstiutor. Viata e mult mai frumoasa si mai interesanta cand esti capabil sa iei in considerare si alte puncte de vedere si idei, chiar daca sunt complet diferite de ale tale.
 
15. Traieste in prezent. Nu in trecut, nici in viitor. Nu mai regreta trecutul si nici nu iti face griji excesive pentru viitor. Bucura-te de ce ai in prezent.
 
16. Renunta la resentimente. Astfel te vei elibera de tensiune si stres si vei avea energie sa faci lucruri pozitive pentru viata ta.
 
17. Nu complica lucrurile fara rost. Nu cauta cearta si nu face din tantar armasar.
 
18. Nu cumpara lucruri de care nu ai nevoie.
 
19. Fii recunoscator pentru ceea ce ai, in loc sa ii invidiezi mereu pe altii pentru ceea ce nu vei putea avea niciodata.
 
20. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Lasa-i pe toti sa traiasca asa cum vor. Iar daca nu iti place cum sunt, nu mai sta in preajma lor. Nu incerca sa ii schimbi pe ceilalti pentru ca oricum nu vei reusi.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016