Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tesco lanseaza un smartphone propriu, cu sistem de operare Android

Tags: smartphone, tesco, sistem operare, sistem android

Retailerul britanic Tesco vrea sa lanseze pana la sfarsitul anului un smartphone cu pret redus sub brandul Hudl Phone, utilizand sistemul de operare Android, dupa succesul inregistrat de companie anul trecut cu tableta Hudl.
Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca in opinia sa Tesco este probabil primul lant de magazine care ofera clientilor un smartphone propriu, scrie cotidianul american Wall Street Journal.

Tesco nu a furnizat informatii referitoare la pret, dar noul dispozitiv mobil va ocupa probabil o pozitie similara pe piata celei a tabletei Hudl, care a fost lansata anul trecut la 119 lire sterline (201 dolari), in categoria inferioara a preturilor, scrie publicatia americana.

La fel ca tableta Hudl, smartphone-ul va include un "T-button" care va conecta rapid utilizatorul cu oferta retailerului, printre care alimente, servicii bancare si Blinkbox, serviciu online de muzica si filme.

Tableta Hudl, de asemenea bazata pe sistemul de operare Android, a reprezentat un succes rar pentru retailer intr-o perioada marcata de dificultati pe piata de origine, Marea Britanie, dar si in strainatate.

Compania a vandut de la lansare peste 500.000 de tablete, iar directorul general, Philip Clarke, a declarat ca exista planuri pentru introducerea unei versiuni imbunatatite mai tarziu in acest an.

Vanzarile de produse alimentare online in Marea Britanie sunt estimate sa creasca de peste doua ori in urmatorii cinci ani, potrivit firmei de cercetare IGD. Tesco a consemnat o crestere de 11% pe acest segment in anul fiscal incheiat in februarie, in timp ce vanzarile pe ansamblu au stagnat.


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016