Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 alimente care ard grasimile

Tags: alimente, slabit, dieta, alimentatie sanatoasa

Stiati ca anumite alimente ne ajuta sa slabim, accelerand metabolismul si facilitand arderea mai multor grasimi? Urmatoarele 5 alimente sunt recomandate atunci cand dorim sa scapam de kilogramele in plus.
Merele
Daca vrei sa slabesti sau sa iti mentii silueta de invidiat, consuma cel putin un mar pe zi. Merele contin o substanta numita pectina, care ajuta la reducerea absorbtiei de grasime. Merele sunt de asemenea bogate in fibre, conferind o senzatie de satietate. Studiile indica faptul ca un mar consumat cu jumatate de ora inainte de masa ne ajuta sa mancam mai putin. Antioxidantii din mere previn cresterea nivelului de colesterol, hipertensiunea si diabetul.
 
Ovazul
Ovazul este bogat in fibre solubile, astfel incat reduce nivelul colesterolului si al grasimii din sange. Acesta ofera de asemenea o senzatie de satietate de lunga durata. Ovazul se digera incet, astfel incat nu creste nivelul zaharului din sange.
 
Ouale
Ouale sunt extrem de sanatoase, desi se credea ca ar trebui evitate deoarece cresc nivelul colesterolului. Ouale consumate dimineata te ajuta sa incepi ziua plin de energie. Oamenii care consuma cate un ou dimineata au tendinta sa slabeasca de doua ori mai repede decat cei care consuma un mic dejun bogat in carbohidrati. 

Scortisoara
Acest condiment nu contine nicio calorie si chiar te ajuta sa slabesti. Conform unui studiu recent referitor la diabet, scortisoara ajuta corpul sa metabolizeze zaharul. Consumarea a jumatate de lingurita – 2 lingure de scortisoara pe zi reduce nivelul zaharului din sange si nivelul colesterolului cu pana la 25 de procente. Asadar, adaugati scortisoara din belsug in cafea, cereale sau smoothies.
 
Semintele de pin
Fiind bogate in acizi grasi sanatosi, in special in acid pinolenic, semintele de pin cresc nivelul hormonului satietatii, care transmite creierului ca ne-am saturat. Dupa ce se consuma seminte de pin, putem rezista cu usurinta tentatiilor culinare. Acestea ajuta de asemenea la prevenirea grasimii abdominale, considerata a fi cea mai periculoasa.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016