Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 idei de cadouri pe care si le doreste oricine

Tags: card de cumparaturi, pantofi sport, tableta microsoft, ipad mini

Numaratoarea inversa a inceput. Craciunul este la mai putin de doua saptamani distanta, iar sezonul de vacanta este in plina desfasurare. In cazul in care cei dragi nu stiu ce cadou sa iti cumpere in acest an cu ocazia Craciunului, le propunem o lista de idei foarte utile.
Urmatorul top contine acele lucruri care sunt atat la moda, cat si foarte practice. Indiferent ca esti elev, student, om de afaceri sau simplu angajat, urmatoarele cadouri iti vor face dimineata de Craciun mai buna.

Iata cele cinci cadouri care iti pot imbunatati cariera:

1. O tableta

Indiferent daca esti fan Microsoft sau Apple, ambele companii detin oferte de nerefuzat in acest sezon. De exemplu, cei de la Microsoft ofera o tableta cu o tastatura de ultima generatie, port USB si pachetul de programe Microsoft Office la un pret acceptabil. Pentru ca nu se lasa mai prejos, cei de la Apple au lansat cea mai noua tableta numita iPad Mini care face tot ceea ce face un iPad obisnuit, iar singura diferenta este ca acest produs este mult mai mic si mai subtire, avand doar 7.9 inch. Ambele produse sunt perfecte pentru atat pentru munca, cat si pentru jocuri.

2. O pereche de incaltaminte

Cunoasteti oameni care sunt in stare sa faca orice pentru a castiga cat mai multi bani? Trebuie sa stii ca aceste persoane uita sa se mai ingrijeasca si sa aiba grija de modul in care arata atunci cand se concentreaza doar pe serviciu. Un cadou ideal pentru cei care isi petrec majoritatea timpului la birou este o pereche de incaltaminte care sa ii determine sa priveasca si sportul ca pe o provocare.

3. O zi la spa

Imagineaza-ti ca te afli intr-un loc relaxant unde toata lumea se ocupa doar de tine si langa tine ai o ceasca de ceai si cateva din prajiturerele tale preferate. Aceasta este o imagine la care multe femei si nu numai viseaza ca fiind cadoul ideal de sarbatori. Oricine ar opta pentru cateva zile de relaxare la un spa, asadar acesta este cadoul idea, mai ales ca traim intr-o lume in care fiecare zi este mai solicitanta decat cea anterioara.

4. Cafea

Ce apreciezi mai mult  decat acea energie pe care cafeaua ti-o ofera in fiecare dimineata? Imagineaza-ti o saptamana in care sa nu existe cafea. Ai putea rezista? Multi dintre noi ar raspunde ca nu, deci un cadoul ideal de sarbatori poate fi si o cafea buna. Achizitioneaza o cafea de calitate pe care sa o daruiesti celor dragi, cu siguranta vor fi foarte incantati.

5. Card de cumparaturi

Un mit spune ca femeile sunt cele mai pasionate persoane de cumparaturi, insa o data cu trecerea timpului s-a dovedit ca si barbatii impart aceeasi pasiune determinata pentru placerea de a achizitiona lucruri. Un cadou ideal pentru oricare membru al familiei tale si nu numai o reprezinta un card de cumparaturi. Poti profita de ofertele de sarbatori pe care toate brandurile importante le au  pentru a oferi celor din jur sansa de a-si achizitiona ceva dragut de sarbatori.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016