Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o afacere de succes?

Tags: afaceri de succes, indeplinirea visului, vise personale

Daca da, ai face bine sa nu iei lucrurile prea personal. O afacere trebuie sa fie tratata dintr-un unghi impersonal de catre cel care o fondeaza, si dintr-un unghi personal de catre client.
Iata cateva tipuri de vise:
 
1. Visul unei doamne sau al unui domn singur
 
2. Visul unui indragostit cu inima franta
 
3. Visul unui om in varsta care doreste sa fie iar tanar
 
4. Visul unui om tanar care vrea sa fie batran
 
5. Visul unei persoane singure care isi doreste companie
 
6. Visul unui prieten care vrea sa devina iubit
 
7. Visul unui elev cu note mici care vrea sa obtina rezultate bune
 
8. Visul unei mame singure care isi doreste ca fiul sau fiica sa faca rost de o slujba
 
9. Visul unei femei simple care isi dorest fumusete si perfectiune
 
 
Toate acestea pot fi interpretate ca fiind "vise personale". Pentru cei mai multi dintre acestia, visele respective raman pentru perioada nedeterminata devenind dorinte personale. Dar chiar si atunci cand aceste vise se transforma in actiuni, este putin probabil ca dorinta sa se transforme in realitate pe deplin. De asemenea, aceste vise se pot transforma in scopuri, insa o data ce sunt indeplinite aceste scopuri devin ciudate. O data ce scopul este atins, un nou scop se formeaza in mintea noastra- o casa mai mare, o masina mai puternica sau un iubit mai sensibil. Acestea sunt "vise elementare" care nu se termina niciodata.
 
A pune bazele unei afaceri de succes trebuie sa fie mai mult decat un vis personal. De fapt acest vis trebuie sa fie unul impersonal. Ce inseamna un "vis impersonal"? Este orice altceva decat ceva personal. Nu este vorba despre tine si nici despre cel de langa tine. Este vorba de un act de creativitate care o data vazut realizat reprezinta un lucru pe care nu l-ai mai vazut niciodata.
 
O afacere trebuie sa fie un lucru impersonal pentru cel care o fondeaza si neapart personal pentru cel care se foloseste de serviciile afacerii respective. Antreprenoriatul nu reprezinta cea despre cel care pune bazele afacerii ci este vorba de afacere in sine. Antreprenorilor trebuie sa le pese doar de impactul pe care compania lor il are asupra clientilor si celor care se folosesc de produsele ori serviciile firmei.  

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016