Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 platforme de socializare inedite

Tags: retele de socializare, retele inedite, stumbleupon, delicious, social media, platforme de socializare

Bineinteles ca stii deja de Facebook, Twitter, Google+ si LinkedIn, insa mai exista cateva platforme de socializare care poate ti-au scapat din vedere si care merita incercate. Am realizat mai jos o lista a celor mai interesante si inedite retele de socializare.
1. StumbleUpon
Este un mod inedit de a nagiva pe internet. Aceasta retea iti permite sa descoperi articole interesante din domeniile tale de interes. Pentru a trece la urmatorul articol, nu trebuie decat dai click pe buton Stumble! Este ca si cum ai butona telecomanda televizorului.
 
2. Delicious
Un alt site care iti permite sa descoperi lucruri complet noi si interesante. Poti alege dintr-o sumedenie de categorii: Arta si design, Educatie, Istorie, Fashion, Bloguri, Entertainment, etc. O retea ideala pentru persoanele in continua cautare de ceva nou.
 
3. SlideShare
O retea destinata profesionistilor din orice domeniu care doresc sa isi impartaseasca cunostintele cu altii. Poti distribui prezentari Power Point si alte tipuri de prezentari, clipuri video, documente PDF si Word.
 
4. GratitudeLog
O retea inedita, ce le permite utilizatorilor sa isi exprime recunostinta fata de oameni, lucruri, companii sau orice altceva.
 
5. APSense
Un site dedicat exclusiv specialistilor in marketing afiliat. Aici poti interactiona cu alti marketeri, sa gasesti noi oportunitati de colaborare sau sa iti promovezi afacerea.
 
6. deviantART
O retea de socializare destinata pasionatilor de arta si artistilor in devenire. Aici iti poti promova lucrarile sau poti gasi inspiratie pentru lucrarile viitoare. Poti comunica cu alti artisti si sa iti formezi o comunitate de fani.
 
7. Folkd
Un site de social bookmarking care iti permite sa salvezi si sa distribui bookmarks, sa le organizezi, sa le accesezi de oriunde si sa vezi preferintele prietenilor.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Claudiu Tarantis 02-Feb-2022 04:05:20
Platforma comerciala play

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016