Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inspira fericire si optimism angajatilor tai! 5 trucuri care te vor ajuta sa obtii rezultate

Tags: angajati fericiti, inspira fericire, beneficii angajati fericiti, lideri optimisti, mediu de munca, calitatea muncii

Daca esti conducatorul unei afaceri, trebuie sa stii ca vei avea un impact extraordinar asupra angajatilor tai, unul mai mare decat ai tu impresia de fapt. Din acest motiv, este important sa creezi un mediu de munca placut si relaxant, pentru ca altfel ii poti demotiva, descuraja si ajuta la scaderea calitataii rezultatelor muncii lor.
Voi prezenta cinci sfaturi care te vor ajuta sa inspiri fericire in randul angajatilor tai:

1. Optimism


Atunci cand atitudinea ta este una optimista, si angajatii tai sunt optimisti, iar asta nu inseamna numai ca au un comportament pozitiv si asteptari ridicate pentru viitorul lor, ci indraznesc sa riste, sa testeze noile idei si sa gandeasca "in afara cutiei".  De asemenea, optimismul este un ingredient care poate aduce rezultate in creativitatea angajatilor, ajuta la procesul de inovare si ofera sprijin personalului tau.

2. Intelegere

Intelegerea si rabdarea cu cei din jur reprezinta o calitate pe care toti liderii ar trebui sa o dobandeasca, chiar si prin practicarea ei in viata personala. Este important ca angajatii sa se bucure de prezenta ta, fara sa se simta verificati, amenintati sau stresati. Ofera-le sansa de a se simti importanti, da-le impresia ca pot controla anumite lucruri, in timp ce ii tii sub control de fapt.

3. Autenticitate

Orice persoana isi doreste sa fie ea insusi la locul de munca. Este important sa fii tu si sa ai libertatea de a le arata si colegilor de munca adevaratul tau mod de a te comporta in societate, fara sa fii constrans de reguli aspre si conditii dure. Astfel vei reusi sa dezvolti relatii sociale pozitive si de incredere, alaturi de colegii tai de munca.

4. Apartenenta

Pentru fiecare angajat, este important sa simta ca face parte dintr-un anumit loc si sa se simta parte din echhipa. Pentru a-i incuraja pe angajatii tai sa simta ca `apartin` locului in care lucreaza, arata-le ca iti pasa de ei si demonstreaza-le in fiecare zi ca au un rol important in succesul afacerii tale.

5. Demonstratia

Oamenii au nevoie sa inteleaga cat de importanta este munca lor pentru tine si modul in care contributia lor poate aduce sau nu succesul intregii companii. Organizeaza anual sau semestrial sedinte in care sa prezinti raporturi sau analize financiare, care sa arate ce departamente au inregistrat rezultate si cine mai are de munca.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016