Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 companii cu cei mai fericiti angajati

Tags: angajati fericiti, companii mari, rating companii, beneficii angajati

In timp ce exista o multime de angajati nemultumiti de locul lor de munca, de conditiile de lucru, de seful lor sau de salariul pe care il primesc, la polul opus se gasesc si angajati mandrii de jobul lor, care se declara fericiti si multumiti de conditiile de lucru, de sef si salariu.
Compania Glassdoor a realizat un sondaj in randul a 280 de companii de retail pentru a descoperi care dintre ele au cei mai multumiti angajati.
 
1. REI
 
Ratingul companiei: 4.0
 
CEO: Sally Jewell
 
Comentariul angajatilor: "Aceasta companie comunica foarte bine cu angajatii sai si aici avem un echilibru perfect intre munca si viata personala, cu beneficii pentru programele part-time, program flexibil si avem posibilitatea sa luam propriile decizii."
 
2. IKEA
 
Ratingul companiei: 3.8
 
CEO: Mikael Ohlsson
 
Comentariul angajatilor: "Avem beneficii grozave, iar compania isi respecta angajatii, le ofera cadouri, petreceri de sarbatori si ii iarta daca gresesc."
 
3. Costco Wholesale
 
Ratingul companiei: 3.7
 
CEO: Craig Jelinek
 
Comentariul angajatilor: "Aici avem un bun salariu de inceput pentru industria comertului cu amanuntul. Avem colegi minunati, care au grija de clienti si ii trateaza cu mult respect."
 
4. Nordstrom
 
Ratingul companiei: 3.6
 
CEO: Blake W. Nordstrom
 
Comentariul angajatilor: "Comisioanele facute din vanzari ne permit sa ne facem propriul nostru salariu, in functie de efortul depus. Nordstrom se promoveaza doar din interior, are o cultura de lucru pozitiva si ofera o multime de beneficii: timp liber, reduceri pentru haine, etc."
 
5. J. Crew
 
Ratingul companiei: 3.6
 
CEO: Mickey Drexler
 
Comentariul angajatilor: "Adoram mediul de lucru, iar faptul ca pentru companie calitatea produselor este cea mai importanta ne face sa ne simtim mai fericiti. Ideea principala este sa cream o experienta deosebita pentru clientii nostri."
 
6. The Gap
 
Ratingul companiei: 3.4
 
CEO: Glenn K. Murphy
 
Comentariul angajatilor: "De cand lucram aici am invatat toate functiile de baza ale industriei de retail, ne distram si lucram intr-o mare echipa de tineri creativi. Programul flexibil si discount-urile mari pentru angajati fac din aceasta companie un job ideal pentru studenti."
 
7. American Eagle Outfitters
 
Ratingul companiei: 3.4
 
CEO: Robert Hanson
 
Comentariul angajatilor: "Compania are o varietate de produse grozave si o cultura minunata care fac din programul lung unul foarte usor. Aici poti avea parte de experiente grozave si lucrezi cu oameni simpatici. In plus, e minunat sa ii ajuti pe clienti cu cumparaturile."
 
8. Anthropologie
 
Ratingul companiei: 3.4
 
CEO: David W. McCreight
 
Comentariul angajatilor: "Iubim sa lucram aici deoarece avem reduceri grozave pentru angajati, un mediu de lucru creativ, o echipa de colegi minunati si o multime de clienti grozavi."
 
 
9. H&M
 
Ratingul companiei: 3.3
 
CEO: Karl-Johan Persson
 
Comentariul angajatilor: "Aici avem numeroase oportunitati de avansare in functie...putem incepe pe post de consilier de vanzari si putem ajunge sef de magazin."
 
1o. DSW
 
Ratingul companiei: 3.3
CEO: Mike MacDonald
 
Comentariul angajatilor: "Exista o multime de motive pentru care iubesc sa lucrez la DSW: oamenii, produsele, provocarile, clientii, totul!"
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016