Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In mintea unui antreprenor de succes

Tags: antreprenori de succes, secretele succesului, gandire pozitiva, succes, reguli

In calitate de lider, esti responsabil de fiecare reusita, dar si de fiecare esec. In mijlocul haosului, este usor sa uiti ca principiile si valorile joaca un rol esential in succesul personal. Antreprenorii care au cu adevarat succes au un set de reguli de la care nu se abat, reguli ce ii ajuta sa evolueze in mod constant si sa isi imbunatateasca afacerile.
Urmatoarele patru sfaturi te vor ajuta sa adopti un mod de gandire pozitiv si sa iti maresti sansele de a obtine succesul:
 
1. Ai incredere ca te vei adapta cu usurinta oricaror schimbari
Antreprenorii de succes fac cu usurinta fata situatiilor neprevazute deoarece sunt increzatori in fortele proprii. Atunci cand se confrunta cu o noua provocare, acestia isi amintesc situatiile similare pe care le-au depasit in trecut si pun in aplicare lectiile invatate anterior. Daca te concentrezi asupra abilitatilor de care dispui si asupra capacitatii de a invata altele noi, nu te vei mai simti coplesit in fata unei situatii imprevizibile. Ai incredere ca te vei adapta oricarei situatii.
 
2. Atribuie succesul muncii, nu norocului
Liderii de succes sunt constienti ca succesul si realizarile lor sunt rezultatul muncii asidue de zi cu zi. Acestia nu se bazeaza pe noroc. Antreprenorii care sunt increzatori in fortele lor, perseverenti si dedicati, au o sansa mult mai mare de reusita.
 
3. Crede ca esti unic
Fiecare mare antreprenor isi cultiva individualitatea. Cu alte cuvinte, nu incearca sa copieze pe nimeni, ci isi dezvolta propriul set de reguli si de valori. Pentru a avea succes, trebuie sa inveti in mod continuu de la oamenii pe care ii admiri, insa nu incerca sa ii copiezi.
 
4. Pune-ti la indoiala gandurile negative
Daca vrei cu adevarat sa ai succes, renunta la toate gandurile negative care te tin pe loc. Din nefericire, oamenii au tendinta sa se autosaboteze. Gandurile negative ne pot determina sa renuntam inainte de vreme sau sa evitam riscurile de teama esecului. In plus, acestea ne ofera o scuza pentru performanta scazuta.
 
Incearca sa descoperi lucrurile de care te temi si de care te feresti si pune-ti la indoiala toate convingerile negative. Aminteste-ti ca poti face orice atunci cand ai incredere in tine si esti realmente hotarat sa reusesti. Atunci cand ai ganduri pozitive, actiunile tale vor fi pozitive.

Sursa: Entrepreneur
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016