Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 oameni care au transformat tragedia in succes

Tags: oameni de succes, antreprenori de succes, tragedii personale, viata

Antreprenorii de succes stiu cum sa fructifice orice oportunitate. Exista insa unii oameni de exceptie care reusesc sa transforme chiar si o tragedie personala intr-un mare succes. In continuare va prezentam 3 astfel de cazuri.
1. Josh Opperman era un om obisnuit, proaspat logodit. Intr-o zi, insa, s-a intors acasa si a descoperit ca logodnica sa il parasise, lasandu-i doar inelul de logodna. Cu inima franta, Josh a incercat sa se consoleze cu ideea ca macar va putea returna inelul si isi va recupera banii. Avand in vedere ca inelul nu fusese deloc ieftin (10.000 de dolari), aceasta era intr-adevar o consolare. Insa, atunci cand a dus inelul inapoi la magazin, a fost socat sa afle ca nu avea sa primeasca decat 35% din pretul initial. In loc sa isi planga de mila, Opperman a vazut un adevarat potential in aceasta tragedie personala. Acesta a fondat site-ul I Do... Now I Don’t, prin intermediul caruia cumpara inelele de logodna ale iubitilor parasiti si le revinde altor persoane. Afacerea a devenit incredibil de profitabila - Josh vinde peste 1.200 de inele pe an.

 
2. In anul 2000, Payman Taei era student in ultimul an la Universitatea din Maryland si planuia sa devina biolog. Dupa o vizita la doctor, insa, acesta a aflat ca sufera de boala Chrohn, o boala care iti transforma viata intr-un adevarat calvar. Taei nu a mai fost in stare sa mearga la cursuri iar visul sau de a deveni biolog parea de neatins. Petrecandu-si majoritatea timpului in pat, datorita bolii, Taei a inceput sa lucreze pe computer, devenind dezvoltator de site-uri web. Astazi, Taei este directorul executiv al companiei HindSite Interactive, una din cele mai renumite firme de web design si dezvoltare web din statul Maryland. Acest om a reusit sa transforme o tragedie intr-o afacere de mare succes.


3. W. Mitchell a fost lovit nu de una, ci de doua tragedii succesive: un accident de motocicleta care i-a provocat arsuri grave si apoi un accident de avion care l-a lasat paralizat. Multi oameni aflati in situatia lui ar fi devenit extrem de rautaciosi si furiosi pe viata. Insa Mitchell a demonstrat lumii ca nimic nu te poate impiedica sa ai succes, daca iti doresti cu adevarat. De-a lungul timpului, acesta a pus bazele unei companii ce valoreaza 65 de milioane de dolari, a fost primar, prezentator radio si TV, autor de succes si a candidat la Congresul SUA. Un adevarat exemplu demn de urmat pentru oricine.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016