Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BILLA se promoveaza cu ajutorul bucatarului Reginei Angliei

Tags: billa, bucatar italian, regina angliei, promovare, campanie, giuseppe daddio

Dupa o perioada destul de lunga de apatie si chiar de ecadere, BILLA incearca sa reinvie printr-o noua campanie publicitara. Iar pentru asta a apelat la un bucatar celebru, care a gatit inclusiv pentru Regina Angliei si Woody Allen.
Incepand cu data de 13 septembrie, bucatarul italian Giuseppe Daddio este imaginea centrala a noii platforme de comunicare a BILLA. Campania va fi prezenta pe toate mediile de comunicare, incluzand TV, radio, print si social media. De asemenea, revistele saptamanale BILLA vor include rubrici permanente in care bucatarul Daddio va prezenta retete accesibile si usor de realizat, sfaturi de nutritie si idei de utilizare a diverselor ingrediente.

 

Alegerea lui Giuseppe Daddio ca endorser al campaniei de comunicare ce se deruleaza la nivel international este motivata de reprezentantii BILLA Romania prin faptul ca acesta reprezinta principiile companiei – calitate la preturi scazute, varietate si accesibilitate a produselor.
 
"Noua platforma de comunicare internationala a BILLA Romania il are in centrul atentiei pe Giuseppe Daddio, celebrul bucatar italian. El va reprezenta valorile brandului si se va implica activ in obiceiurile de consum ale clientilor, oferindu-le sfaturi nutritionale si idei practice. De-a lungul timpului romanii vor avea posibilitatea sa urmeze sfaturile lui Giuseppe, sa participe la diferite concursuri si promotii si poate chiar sa il intalneasca", spune Sorana Georgia (CEO, BILLA Romania).
 
Giuseppe Daddio are peste 23 de ani de experienta in domeniul culinar, acumulata in restaurante renumite din lume. El a fost gazda unui program culinar in cadrul unui post de televiziune italian si este autorul mai multor carti de bucatarie apreciate la nivel international. Una dintre cele mai mari realizari ale sale este insa scoala de bucatarie Dolce & Salato, unde a creat un model de predare preluat ulterior de scoli din intreaga lume. Daddio a fost premiat cu 2 stele Michelin si este castigatorul premiului Gourmand World Cookbook Awards 2009 la categoria "Best Chef Book".
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016